Helovino proga portalas DELFI pakvietė žinomus šou pasaulio atstovus į Šiaurės miestelį – šventinių drabužių, aksesuarų ir kitų atributų parduotuvę „Švenčių miestas” – kardinaliai pasikeisti.

Grimo dailininkas Povilas Staniulionis, naudodamas ryškius dažus, dirbtinius ūsus, kraują, peilį, perukus ir kitas detales įžymybes pakeitė beveik neatpažįstamai.

Vienas DELFI žaidimo dalyvis virto Frankenšteinu, arba kaip sakė išvydęs atvaizdą veidrodyje, Šreko ir Grinčo giminaičiu, o kitas - nelaimės ištiktu vyrioku.

Abu persirengėlius kone kasdien galite pamatyti TV ekranuose, žurnaluose, portaluose.

DELFI skaitytojus kviečiame komentaruose spėti: kurie žinomi Lietuvos žmonės slepiasi po raganos ir vampyro kostiumais? Įsižiūrėkite:

Teisingi atsakymai bus paskelbti po Helovino šventės, portale DELFI. Ketvirtadienį parodysime ir siūlysime atspėti dar dvi garsenybes, o penktadienį DELFI Pramogų rubrikoje galėsite pamatyti video ir fotoreportažus, kaip šie gerai žinomi žmonės tapo tokiomis Helovino pabaisomis!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)