„Visiems menininkams sunku susirasti antrą pusę. Aš esu asmenybė, manęs nepastumsi, į kampą nepastatysi. Gal dėl to esu viena?”, - svarstys Vilija Pilibaitytė-Mia.

Moteris įsitikinusi, kad daugelis jos nepažįstančių žmonių yra susidarę apie ją klaidingą nuomonę.

„Aš esu labai stipri moteris ir gyvenime viską pasiekiau pati. Mažai kas įsivaizduoja, ką man yra tekę patirti”, - BTV laidoje „Užkalnio 5” pasakos dainininkė.

Mia tikina niekada nepriimanti vyresnių vyrų pasiūlymų vakarieniauti brangiuose restoranuose ar jų dovanų, nors tokių pasiūlymų sulaukia tikrai nemažai.

„Ką man veikti su vyru, kuris man nepatinka? Be meilės seksas – tik sportas. O jei yra meilė, tada žmonės ne tiesiog užsiima seksu, o mylisi. Tai yra žmogaus meilės išraiška”, - kalbės ji.

Dainininkė ironizuoja, kad visiems rūpi tik jos asmeniniai santykiai - niekam neįdomu, jei ji važiuoja padėti į vaikų namus ar kokia jos nuomonė svarbiais visuomenei klausimais.

BTV laida „Užkalnio 5” suteiks jai išskirtinę progą pasisakyti apie politiką…

Tuo tarpu verslininkas, politikas Andrius Šedžius šįkart kaip tik kalbės apie širdies reikalus. Jo sužadėtinė, šešiolika metų jaunesnė Monika, užmezgusi draugystę su žinomu milijonieriumi dažnai girdi apkalbas, kad su Andriumi prasidėjo tik dėl pinigų. „Dar mūsų draugystės pradžioje pasakiau jai, kad apie mane išgirs visko, daug nesąmonių žmonės prišneka. Ji – protingas žmogus ir žino, kad į kalbas nereikia kreipti dėmesio. Svarbiausia, kad dviems žmonėms būtų gera kartu”, - kalbės jis.

A.Šedžius neslepia darantis viską, kad tik Monikos svajonė padaryti dainininkės karjerą išsipildytų: „Manau, tai normalu. Juk kiekvienas dėl savo mylimo žmogaus stengiasi daryti, ką tik gali”. Ar jai pavyktų tai padaryti be turtingo vyresnio mylimojo užnugario?

Dainininkė Katažina Nemycko kalbės tokioje situacijoje nematanti nieko blogo. Ar jai pačiai neskauda širdies, kad tapo žinoma kaip Deivydo Zvonkaus draugė, nors ir iki draugystės su juo profesionaliai dainuodavo?

„Užkalnio 5” – pirmadienį 21.25 per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)