Prašymą priteisti skolą už Savanorių prospekte esančiam butui teikiamas komunalines paslaugas teismui pateikę bendrovės „Naujininkų ūkis“ atstovai nurodė, kad V. Bičkutės įsiskolinimas susidarė nuo praėjusių metų gruodžio iki šių metų rugpjūčio. Už komunalines paslaugas aktorė įpareigota sumokėti 296, 57 Lt bei delspinigius ir metines palūkanas nuo bylos iškėlimo.

Šį teismo įsakymą gavusi V. Bičkutė per 20 dienų galės kreiptis į teismą su prašymu jį panaikinti, jeigu skolą yra sumokėjusi.

Apie priimtą teismo įsakymą penktadienio popietę sužinojusi V. Bičkutė negalėjo patikėti, kad pateko į skolininkų sąrašus. „Kokius mokesčius? Nieko nesuprantu...Absoliutus nesusipratimas“, – sakė serialo „Pavogta laimė“ žvaigždė.

V. Bičkutė teigė, kad visada sąžiningai ir laiku sumoka mokesčius bei padengia kitus įsipareigojimus. „Niekaip nesuprantu, kaip taip galėjo būti – ir aš apie tai nieko nežinau, galėjo juk man pranešti, jeigu kas yra ne taip“, – sakė aktorė.

Vilniaus mažojo teatro aktorė teigė, kad vasarą buvo įvykęs nesusipratimas dėl esą nemokamų mokesčių, tačiau ji pateikė išrašus iš elektroninės bankininkystės ir visos bėdos išnyko. Tačiau, kaip aiškėja, taip atrodė tik pačiai aktorei.

„Ši istorija man skamba kaip pokštas, kaip fantastikos pasaulis“, – nuostabos neslėpdama ne kartą pakartojo dramoje „Tyli naktis“ nusifilmavusi aktorė.

DELFI primena, kad dėl nesumokėtų mokesčių anksčiau problemų yra turėjęs ir Lietuvos mados lyderiu laikomas dizaineris Juozas Statkevičius, dainininkės Aistė Pilvelytė bei Asmik Grigorian.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)