A. Jagelavičiūtė teko garbė pristatyti moteriškus linkius ryškinančios palaidinės ir kelnių ansamblį. Jai buvo padarytas grėsmingas makiažas. Demonstruojant antrąjį derinį jis ypač pasiteisino, mat buvo surežisuota pavydo scena tarp A. Jagelavičiūtės ir G. Martirosianaitės. Išvydusi "misę" A. Jagelavičiūtė ją žudė žvilgsniu ir agresyviai nukulniavo atgal į užkulisius, leisdama pasirodyti Gabrielei.

Pirmą kartą eidama podiumu ji taip pat nebuvo banali - iš rankų nepaleido išmaniojo mobiliojo telefono.

Gera V. Jakučinskaitės draugė sudalyvavo ne tik kolekcijos pristatyme Vilniaus Rotušėje, bet ir naujausioje fotosesijoje.

Dukters pasirodymą stebėjo gėlėmis apsiginklavusi jos mama Nijolė. Po kolekcijos pristatymo gėlės atiteko drabužių autorei.

A. Jagelavičiūtė - ne vienintelė podiumu kaukšėjusi įžymybė. Ne vieną dailią suknelę pristatė Gabrielė Martirosianaitė, žurnalistė Jurga Klimaitė-Riebling, Kauno milijonieriaus Ugniaus Kiguolio žmona Jurgita, modelių pasaulio veteranė Aistė Jasaitytė-Čeburiak, Ernesta Elzbergaitė su būriu mažųjų gražuolių.

Visą V. Jakučinskaitės kolekciją galite išvysti ČIA, rubrikoje DELFI Gyvenimas.

Portale DELFI - A. Jagelavičiūtės ir kitų visuomenei pažįstamų moterų pasirodymas ant podiumo:

Kolekcijos svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)