Išskirtinėje aplinkoje - Vilniaus Rotušėje - ketvirtadienio vakarą pademonstruota dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kolekcija "Mano laikas". Anksčiau V. Jakučinskaitės kurtus drabužius demonstruodavusi Atlanta šįkart podiumu nekulniavo. Nebuvo matyti jos ir tarp gausaus svečių būrio.

Šįkart Atlantai patikėta pasidarbuoti renginio užkulisiuose, tad įsisupusi į jaukų megztuką su racija rankose ji pasitikinėjo svečius, lydėjo juos iki jiems skirtų vietų, reguliavo, kad viskas vyktų laiku ir vietoje, reguliavo manekenių pasirodymus ant podiumo.

Tai - nebe pirmas panašus Atlantos darbas. Ji yra dirbusi prie televizijai skirtų renginių organizavimo, muzikinio televizijos projekto.

Tarp svečių - ir Daina Bilevičiūtė, ir Stumbrų šeimyna

V. Jakučinskaitės mados namų "Tiulio fėja" šou sudomino spalvingą publiką. Nuo kolegų dizainerių - jaunatviškai pasipuošusios Jolantos Talaikytės, elegantiškos it gazelės Ingos Stumbrienės su vyru Aivaru, iki kontraversiškosios Dainos Bilevičiūtės. Ji ypatingam vakarui pasirinko pačios megztą rožinę suknelę. Prie jos priderino pilkas pėdkelnes, dirbtines ryškiai rožines gėles ir saulėtai geltonus ilgaaulius.

Tarp smalsuolių buvo matyti ir gražuolė Daiva Anužytė, ir A. Jagelavičiūtės bei V. Jakučinskaitės bičiuliai Saugirdas Vaitulionis su Skaiva Jasevičiūte.

DELFI nuotraukų galerijoje - V. Jakučinskaitės pristatymo svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)