„Šios atostogos ir kelionės man yra vienos reikšmingiausių per visus 29-erius metus, JAV ir Meksika – būtent tai, apie ką svajojau nuo vaikystės. 29-ojo gimtadienio proga nusprendžiau pabėgti nuo visų, atsijungti pilnąją to žodžio prasme ir pabandyti pakalbėti su savimi, pasigilinti į save. Praėję mėnesiai buvo itin sunkūs mano asmeniniame gyvenime, apie tai nenoriu net kalbėti ir prisiminti visų išgyvenimų. Noriu tik pasidžiaugti savo geru laiku čia ir tuo, kad vis dėlto žmogus gali būti laimingas būdmas vienas ir nepriklausomas, niekieno nevaržomas. Džiaugiuosi savo laisve, nuostabiu laiku, įspūdžių lavina ir žinoma, karšta saule, kurios mes Lietuvoje turime tiek mažai“, – DELFI kalbėjo R. Kirilkinas, šiuo metu ilsėdamasis Puerto Vallarte.

Dainininkas lankėsi ir JAV, jis viešėjo Los Andžele ir Čikagoje. Paprašytas keletu žodžių apibūdinti įspūdžius, Ruslanas paaiškino, jog viskas Amerikoje gražu, tačiau pabrėžė, jog čia netrūksta ir kontrastų.

„O apie Puerto Vallarte, manau, nereikia daug ir pasakoti, puikiai visi žino filmą „Iguanos naktys“ ir visas romantines istorijas. Puerto Vallarte dvelkia romantika, šiluma, tikrumu bei nesuvaidintomis meiles istorijomis. Čia daug gražių žmonių, geras ir kokybiškas maistas, puikus oras, visada šiltas Ramusis vandenynas“, – pasakojo jis.

R. Kirilkinas JAV lankėsi pirmą kartą ir sakė dar pats nesuvokiantis, kiek daug visko pamatė bei patyrė.

„Laikas tiesiog tirpsta. Amerikoje pasijutau toks mažas ir niekam nereikalingas, paskendau žmonių minioje tarp visų dangoraižių. Meksikoje – taip jauku ir gera, gaila, kad gimiau ne šioje šalyje“, – DELFI kalbėjo Ruslanas.

Jis į kelionę kitapus Atlanto leidosi vienas. Dainininkas neslėpė, jog to norėjo pats.

„Taip tiesiog reikėjo, nes nepažinojau savęs. Kelionė į JAV ir Meksiką – būtent tai, ko man reikėjo visus 29-erius metus, cia aš sutikau ir atradau kitokį save“, – kalbėjo jis.

Tiesa, dainininkas pastebi, jog amerikiečiai – ne visi stori, kaip dažnai girdi pasakojant Lietuvoje. Jis sakė stebėjęsis, kiek daug jaunų žmonių sportuoja.

„O Meksikos maistas yra itin aitrus, bet dieviškai skanus. Išmoksiu gaminti daug patiekalų, kad galėčiau Lietuvoje draugams pagaminti, tik kad prekybos centruose bus sunku rasti meksikietiškų daržovių. Ispanų kalba man dieviškai graži, tik juokingiausia, kad ispanai, gyvenantys Meksikoje nesusikalba su ispanais iš Barselonos“, – prisiminė dainininkas ir pridūrė, jog Meksiką galima vadinti tikrų tikriausiu rojumi.

„Netrukus grįšiu, nes pasiilgau savo šeimos, draugų. Grįšiu tik tam, kad galėčiau atsakyti sau į klausimą, ar galėčiau emigruoti iš Lietuvos į Meksiką ir ar man to tikrai reikia taip, kaip dabar atrodo. Gyvenimas yra gražus ir aš pagaliau pradėjau juo džiaugtis, vertinti, mylėti ir gerbti“, – sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (725)