nio svečių atėjo pasipuošę išskirtinai. tačiau kelios viešnios buvo išties ekstravagantiškos. Iš minios išsiskyrė operos solistė Asmik Grigorian, madų pristatymo vakarą sulaužiusi visus standartus.

"Mėgstu kontrastus", - DELFI sakė Asmik, į R. Kalinkino pristatymą atėjusi pasipuošusi išskirtine apranga - languotu švarkeliu, per klubus platėjančiomis kelnėmis ir kepuraite. "Mėgstu įvairų stilių. Tiek suplėšytus džinsus, tiek klasikines juodas suknutes. Tačiau stengiuosi vengti tam tikrų šablonų. Kaip antai raudonos ir auksinės ar raudonos ir juodos spalvų derinių", - pasakojo Asmik.

Išskirtinai ir netgi, jei taip galima išsireikšti, "kalinkiškai" atrodė ir TV laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. "Aš ir esu pasipuošusi jo drabužiais", - juokėsi A. Grigaliūnienė. - Šį kostiumėlį Robertas kūrė specialiai man. Esu ištikima jo talento gerbėja ir negaliu žodžiais pasakyti, kaip šį vakarą gražu buvo."

Kaip visada spinduliuojanti buvo ir Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė. Prieš pusantro mėnesio kūdikio susilaukusi dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona į kolekcijos pristatymą atėjo lydima draugės. Mama tapusi manekenė demonstravo demonstravo tobulas figūros formas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)