Kelias dienas 74 metų televizijos laidų vedėjas J. Ballas repetavo su šokėju Ianu Waite'u, kol BBC vadovai jam surado naują profesionalią partnerę – lietuvę I. Lukošiūtę. 32 metų šviesiaplaukė su televizijos veteranu šoks laikinai, kol po kulkšnies lūžio traumos pasveiks jo partnerė Aliona.

Ivetai jau teko šokti televizijos šokių projekte „So You Think You Can Dance“ Jungtinėse Amerikos Valstijose. Manoma, kad su J. Ballu jai gali tekti šokti apie keturias savaites.

Lietuvė su ekrano žvaigžde pasirodys ir pirmojoje naujo „Strictly Come Dancing“ sezono laidoje, kuri spalio 5 dieną pasirodys BBC1 kanale.
I. Lukošiūtė prisipažino, kad laidos prodiuserių skambučio sulaukė būdama lietingame Niujorke.

„Sulaukus skambučio iš BBC, man nušvito saulė. Šokis yra mano gyvenimas ir nėra didesnio malonumo, nei dalintis šia aistra su likusiu pasauliu. Su nekantrumu laukiu, kada galėsiu atvykti į Jungtinę Karalystę ir prisijungti prie „Strictly Come Dancing“ komandos“, - sakė lietuvė šokėja.

Iveta užaugo Lietuvoje, o kelis pastaruosius metus gyvena JAV, tad prisipažino apie savo naująjį partnerį informacijos ieškojusi internete. Šokėja neslepia susižavėjimo J. Ballu: „Sužinojusi, kad šoksiu su Johnny Ball, pasidomėjau apie jį internete. Jis yra neeilinė asmenybė. Sumanus, talentingas, pilnas entuziazmo, patyręs, daug pasiekęs. Iš tikrųjų, negaliu sulaukti susitikimo su juo! Esu įsitikinusi, kad mūsų laukia nuostabi patirtis treniruočių metu. Labai laukiu mūsų pirmosios repeticijos, tai bus nuostabi patirtis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)