Po skrandžio mažinimo operacijų lieknėti ėmė dainininkės Birutė Dambrauskaitė ir Vitalija Katunskytė. Norėdamas atjaunėti, veido odą pasitempė net dainininkas Egidijus Sipavičius...

Rosita Paulauskaitė iš „Junior“ pasidailino nosį. O viena garsiausių Lietuvos blondinių, Diana Martinėlė lyginama su lėle Barbe. Nors moteris neigia, kad jos išvaizdą tobulino plastikos chirurgai, kalbos apie silikonu ryškintus skruostikaulius skamba vis garsiau.

Vieni renkasi skalpelį. Kitiems pakanka adatų. Svarbiausia – neperžengti ribos, tikina plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris.

Plastikos chirurgui Vygintui Kaikariui bei jo kolegoms ir Lietuvoje kone kasdien tenka susidurti su įvairiausiais pacientų pageidavimais. Tiesa, ne visi jie įgyvendinami. Štai, Rusijoje sparčiai populiarėja Barbių mada. Nieko baisaus, jei mergina nori tik pasididinti biustą, ar papūsti lūpas. Bet ką daryti, kai Barbe nori tapti ta, kuri sveria daugiau nei šimtą kilogramų?

Grupės „Naujosios pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė prisipažino: vaikystėje ji svajojo būti panaši į amerikietę milijonierę Paris Hilton. Lietuvaitė sekė kiekvieną spaudoje pasirodžiusią žinutę. Naktimis liejo ašaras. Rengėsi ir dažėsi taip, kad taptų bent kiek panaši į garsiąją vakarėlių liūtę. „Ačiū dievui, paauglystė baigėsi ir pamilau save tokią, kokia esu“, – šiandien džiaugiasi dainininkė.

Vygintas Kaikaris įsitikinęs: plastinė chirurgija pirmiausia skirta pašalinti trūkumams. Po gimdymo nukarusios krūtys, pilvo plastika, senatvės požymiai. Kai šie dalykai būna panaikinti, daugelis atgauna prarastą gyvenimo džiaugsmą. Tačiau ką daryti, kai pro duris įžengia moteris su Pamelos Anderson nuotrauka?

„Jei pacientė atsineša savo jaunystės nuotrauką, tada taip, galima šnekėt. Bet jei atsineša Pamelos Anderson... Trūksta žodžių... Kartais pagalvoju: Kaikarienę baigiau operuoti, jau nėra ką, o save sunku. Gal reikia tobulintis smegenų chirurgijoje? Manau, kad kai išmoksiu ir išoperuosiu smegenis, visi bus laimingi“, - ironijos interviu LNK laidai „Karamelinės naujienos“ neslėpė plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)