„Repetuojame jau tris mėnesius po keletą kartų per dieną. Patikėkite, nėra taip paprasta viską suderinti. Auginu du vaikus. Repeticijos tikrai būna nelengvos. Be abejo, pati jaučiuosi sustiprėjusi, jaučiuosi tikrai labai gerai. Negali nesimatyti pokyčių, kai įdedi tiek darbo. Stengiuosi ir sveikai maitintis, vartoju įvairius papildus, tačiau prisipažinsiu, kartais iš tiesų būna labai sunku. Tokios silpnumo akimirkos užeina, kai atrodo, kad jau tuoj nuleisiu rankas, tačiau aš nepasiduodu. Manau, tai normalu, nes tos sunkiausios akimirkos labai greitai praeina.“, – naujienų portalui DELFI apie repeticijas ir krūvį pradėjus šokti prieš TV kameras pasakojo A. Pilypaitė.

Paklausta, kaip sekasi ruoštis kitoms laidoms, Asta patikino, jog tikrai turės kuo nustebinti žiūrovus. Pokalbio metu ji prasitarė, kad sunkiausios dienos jiedviems su partneriu – sekmadienis ir pirmadienis.

„Sekmadienis visiems šokėjams yra įtemptas. Nuo ryto ruošiamės ir repetuojame, laidos transliacija baigiasi vėlai. Kitą dieną turime repetuoti naują šokį kitai laidai. Tos dvi dienos iš tiesų mums yra pačios sunkiausios, tačiau entuziazmo tikrai turime, stengiamės padaryti viską, ką tik galime“, – DELFI kalbėjo ji.

A. Pilypaitė – DELFI nuotraukų galerijoje:

A. Pilypaitė prieš šokių projektą – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)