Kaip pasakojo pati Ingrida, taip galima pagražinti ne tik šokių, bet ir šventinę avalynę, taip pat - drabužius.

Blizgiais kristalais apklijuoti vieną batelį kainuoja apie dvidešimt litų. Didžioji išlaidų dalis - patys akmenukai, kuriuos Ingrida perka rankdarbių parduotuvėse. Kitas atsakingas žingsnis - klijai. Reikėtų rinktis tokius, kurie stingsta greitai bei yra bespalviai, nepalieka ant medžiagos dėmių. Ingrida renkasi mažus įpakavimus - išnaudoja, o tada įsigyja naują.

Pagrindinis įrankis - ausų krapštukas. Juo I. Kazlauskaitė ant kristalo užtepa klijus. Priklijavus akmenuką jį reikia prispausti, kad geriau sukibtų su medžiaga. Jeigu akmenukas atsidūrė ne visai toje vietoje, kaip pageidauta, reikia kuo skubiau jį perkelti ir pašalinti klijus. Kai klijavimo darbas atliktas, I. Kazlauskaitė batelius bent parai palieka ramybėje, nors jei labai reikia, batelius apklijavus ryte, jais galima pasipuošti ir tą patį vakarą.

Dekoravimu kristalais Ingrida susidomėjo dar mokykloje. Tuomet, sako, aplijavusi džinsinį švarkelį. Pradėjus repetuoti šokius, Ingridos partneris Ovidijus Andriekus internete parodė, kaip profesionalios šokėjos puošiasi per varžybas ir mergina nusprendė neatsilikti. Pasak jos, scenoje, ant šokių parketo žėrėti ir puoštis privaloma.

DELFI reportaže - Ingridos instrukcijos, kaip namų sąlygomis ir palyginti nebrangiai papuošti batelius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)