Ji drauge su kolege pliuškenosi vieno kambario vonioje, tobulino makiažą prieš veidrodį. Tuo metu vakarėlio organizatoriai svečius, atvykusius apžiūrėti viešbutį, kvietė į vieno kambario vonią apžiūrėti Inetos it kokio eksponato. Nežinodami, ko tikėtis, svečiai tik gūžčiojo pečiais, kai Ineta kojomis vonioje taškė vandenį. Ji nebuvo labai patenkinta apžiūrinėjama, fotografuojama ir filmuojama, varė ją panorusius įamžinti svečius iš vonios lauk.

Tiesa, iki šiol I. Stasiulytė nevengdavo viešumoje pasirodyti vienu bikiniu ar kūną vos dengiančia suknele, tačiau šįsyk jos drabužėliai buvo santūresni. Sunku pasakyti, ar tai sutapimas, tačiau po praėjusią savaitę kilusios apkalbų audros dėl padidėjusios žinomos aktorės ir choreorafės krūtinės, Ineta tarsi specialiai maudynėms viešbučio vonioje pasirinko krūtinę bei ne vieną mėnesį treniruotą pilvo presą dengiantį drabužį.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Atidarymo proga susirinkusiųjų laukė šaunus, kupinas įvairių siurprizų, netikėtumų, muzikinių pasirodymų vakarėlis. Specialiai šia proga į Lietuvą privačiu lėktuvu atskrido turtingiausias Norvegijos žmogus - Petteris Stordalenas.

Vakarėlio vairas buvo patikėtas Skaivai Jasevičiūtei ir Andriui Užkalniui.

Atidarymo šventėje dalyvavo daugiau nei du šimtai svečių, tarp kurių buvo ir gausus būrys pačių ryškiausių Lietuvos žvaigždžių.

Visų laukė gausios vaišės, kurias ruošė vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų.

Viešbučio kambariuose vakarėlio svečių laukė daugybė siurprizų: viename jų su trimis augintiniais apsigyveno šunų mylėtoja Skaiva Jasevičiūtė, kito kambario vonioje pliuškenosi aktorė Ineta Stasiulytė. Viešbučio koridoriuose aidėjo skirtingų stilių muzika. Tuo metu viename "Comfort hotel" kambaryje šėlo lanksčiosios krepšinio šokėjos.

Daugelį susirinkusiųjų nustebino inovatyvi elektroninės registracijos sistema, kambarių įvairovė, originalus muzikiniais motyvais puoštas interjeras, net penki verslo klasės kambariai, dedikuoti žinomiems atlikėjams: „The Beatles“, „The Rolling Stones“, Louisui Armstrongui, Madonnai ir Frankui Sinatrai.

Mėgstančius muziką sužavėjo tai, kad šiame viešbutyje galima gyventi rokenrolo ritmu. Tik čia nuolat skamba roko radijas. Propaguojantiems sveiką gyvenimo būdą įspūdį paliko moderniai įrengtas sporto klubas bei sveikos mitybos virtuvė.

Į Lietuvą specialiai šia proga privačiu lėktuvu su bičiuliais ir žmona atskrido turtingiausias Norvegijos žmogus Petteris Stordalenas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)