Merginų grupės "ŠarkA" narės Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė, Gintarė Valaitytė, "Kviečiu šokti" dalyvė Kristina Navickaitė, "Naujųjų pupyčių" narės Skaistė Steikūnaitė ir Ingrida Kolytė bei Neringa Šiaudikytė, dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta ir Monika Kvietkutė užvaldė ne tik parduotuvėje sumontuotą podiumą, bet prikaustė ir prekybos centro praeivių žvilgsnius.

Šventės organizatoriai pasistengė iš peties. Susirinkusieji apžiūrėti naujosios kolekcijos drabužių buvo vaišinami ne tik ypač gaiviais gėrimais, valgydinami gurmaniškais užkandžiais. Vakarėlio svečius linksmino ir styginių trio iš Latvijos, o barmenai putojantį gėrimą pylė per taurę, buvusią pačiame taurių piramidės viršuje.

Tiesa, "Mohito" ambasadore tapo buvusi TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė. Gražuolė taip pat buvo atvykusi į specialų renginį ir mielai pozavo fotografams ant raudonojo kilimo.

Naujųjų drabužių apžiūrėti į specialų pristatymą atvyko ir Lietuvos įžymybės. Tarp jų buvo ir dainininkės Urtė Šilagalytė, Baiba Skurstenė ir kiti.

Pasižiūrėti į mamą ir dukrą, žingsniuojančią podiumu, atvyko ir Skaistės Steikūnaitės dukra Patricija bei pačios Skaistės mama.

Paklaustos, kaip jautėsi išpuoštos žingsniuodamos podiumu ir fotografuojamos, viena paskui kitą modeliais tapusios žinomos moterys atkartojo frazę: "Juk spindėti taip gera..."

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)