Vienu iš kolekcijos modelių turėjo tapti ir aktorė Valda Bičkutė, tačiau prieš renginį jai pasimatavus drabužių komplektą paaiškėjo, kad šis jai netinka.

Pirmą kartą madas demonstravusi Katažina portalui DELFI prisipažino, kad prieš žengdama podiumu labai jaudinosi.

„Visada jaudinuosi - ir lipdama į sceną, ir prieš šokant, bet dabar, žinokit, visai kitaip širdis plaka. Nežinau, ar teisingai vaikščiojau, taip norėjosi iš šono pažiūrėt, ar gerai atrodau", - iškart po savo debiuto įspūdžiais dalinosi K. Nemycko.

Dainininkė apsidžiaugė, kad manekene tapo būtent lenkų kultūriniame renginyje ir apskritai sako negalinti patikėti, kokie dosnūs jai šie metai.

Paklausta, ką žino apie Barborą Radvilaitę, K. Nemycko prisipažino, kad šiuo metu šiai istorinei asmenybei pažinti skiria didelę savo laiko dalį: „Šį šeštadienį ruošiam šokį kaip tik apie Barborą Radvilaitę, tai daug apie tai skaitau." Tiesa, drabužių Katažina iš šiandieninės kolekcijos nesirinks - ji jau turi klasikinį, ne stilizuotą Barboros Radvilaitės laikų stiliaus kostiumą.

Katažinos debiutą įvertino ir jos partneris Dainius Dimša, kuris J. Talaikytės kūriniais pasipuošusios Katažinos nė nepažino.

Kito modelio - I. Kazlauskaitės - palaikyti atvyko Skaistė Steikūnaitė su dukra ir mama.

Naujienų portale DELFI - renginio nuotraukų galerija:

Nuo madų demonstravimo prasidėjo Lenkų kino savaitės atidarymas, o pirmasis dvyliktosios Lenkų kino savaitės filmas - „Barbora Radvilaitė".

Pagrindinį karalienės Barboros vaidmenį šiame atnaujintame archyviniame filme sukūrė legendinė lenkų aktorė Jadwiga Smosarska.

Iki rugsėjo 19 dienos Lenkų kino savaitės pagrindinėje programoje bus galima pamatyti 10 naujų filmų, o išrankiems žiūrovams parengta ir speciali programa, skirta siurrealizmui lenkų kine.

Jaunųjų žiūrovų šiemet lauks 3D technologija sukurtas animacinis-vaidybinis filmas „Skraidanti mašina" pagal Frederiko Šopeno muziką.

Kino savaitės uždarymo ceremonijoje laukiama išskirtinės viešnios - pasaulyje garsios lenkų režisierės Agnieszkos Holland. Lenkijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose kurianti režisierė ir scenaristė susitiks su Vilniaus žiūrovais, pristatys savo naujausią filmą „Tamsoje", surengs meistriškumo kursus kino specialybių studentams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)