„Be abejo, tai vargas, bet Ramunės mama Nijolė yra architektė, todėl ir aš prisidedu prie sugalvotos naujos koncepcijos įgyvendinimo. Per 11 metų senoji koncepcija jau atidirbo ir tikrai atėjo metas pakeisti taip, kaip Ramunė mato naują „butiko“ stilių. Viskas bus Ramunės stiliuje, bet naujai, kitaip. Man ir pačiam labai įdomu dalyvaut, džiaugiuosi, kad Ramunė įsileidžia, nes man tai kaip pramoga", - konstatuoja Didžiojoje gatvėje Vilniuje pastaruoju metu itin dažnai sutinkamas K. Verslovas.

Tiesa, visiškos sprendimo teisės K. Verslovas neturi - lemiamas žodis atitenka R. Piekautaitei. „Trise: aš, Ramunė ir Ramunės mama susėdam, ginčijamės, nes niekas apart mūsų juk nieko neišrinks – pati dizainerė turi nuspręsti, kurią spalvą, faktūrą mato tam tikroje vietoje. Būna visko, be abejo, susipykstam, valandą pabūnam atskirai, o paskui grįžtam prie tų pačių klausimų, nes juos vis tiek būtina išspręst", - juokiasi K. Verslovas.

Susidūręs su remontiniu broku, K. Verslovas neužsimerkia ir reikalauja ištaisyti klaidas. „Jei tuojau pat neįmanoma, tai kuo greičiau – ilgai tempt neleidžiu", - juokiasi tarptautinės prekybos atstovas K. Verslovas.

Naujasis salonas duris atverti turėjo prieš keletą dienų, tačiau kaip dažnai būna, dažai nenudžiuvę, darbai nebaigti, tad atidarymas kiek atidėtas. „Gaunasi taip, kad optimistiškai žiūri iš pradžių, o pradėjus remontą, prasideda korekcijos, reikia daryti, perdaryti", - paaiškina ir patikina, kad prie senojo salono pripratusi akis iškart supras, kad pokyčiai - kardinalūs.

DELFI galerijoje - K. Verslovas ir jo koordinuojami R. Piekautaitės salono remonto darbai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)