Ant Natalijos Bunkės rankos jau kuris laikas spindi žiedas. Jį užmovė dainininkės sutuoktinis Danielius Bunkus. Kokie akmenys čia žėri ir kokia jų vertė, Natalija iki šiol nesidomėjo.

„Pasakysiu atvirai, nežinau savo žiedo vertės. Man nėra svarbus žiedo dydis. Gal nepopuliariai šneku, bet tai tiesa”, - prisipažino Natalija Bunkė.

Natalija įsitikinusi: svarbiausia, kad piršlybos vyktų iš meilės. Nors Bunkaus dovanoto žiedo akmenukai – ne tokie dideli kaip Kim Kardashian ar Beyonce, dainininkei šis papuošalas – neįkainojamas.

„Kuo didesnis briliantas, tuo geresnis draugas. Kadangi aš turiu labai mažučius briliantus, tai ne tokia ir draugiška pati, ar ne?”, - juokavo N. Bunkė.

Buvusio Natalijos Bunkės vyro Daivydo Zvonkaus mylimoji Katažyna, prisipažino, jog kol kas papuošalais su briliantais pasigirti negali. Piršlybos dar neįvyko. Tačiau Katažina įsitikinusi – viskas prieš akis.

„Savo gyvenime nesu dar gavusi nė vieno deimanto, jokių papuošalų. Bet gal dar viskas ateityje?“ – prisipažino ji.

Dainininkė Urtė Šilagalytė ir „Karamelinių naujienų“ vedėja Indrė Kavaliauskaitė girdėjo, jog Amerikoje galioja nerašyta taisyklė: sužadėtuvių žiedo kaina turi būti ne mažesnė nei trys mėnesiniai būsimojo jaunikio atlyginimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)