Kaip po dukters pasirodymo DELFI sakė I. Stumbrienė, tai - jau antrasis rimtas Estelos pasirodymas.

„Vaikiškuose renginiuose ji dalyvauja dažnai, o toks rimtesnis čia antras. Aš labai patenkinta jos pasirodymu, o ir jai pačiai, manau, patinka", - dukrą pagyrė laiminga mama.

Kadangi renginio pabaiga - vidurnaktį, visų madų I. Stumbrienė stebėti nepasiliko - nuo ankstyvo vakaro repetavusiai Estelai laikas miegoti.

E. Stumbraitės demonstruotą komplektą vertino nemažai šou pasaulio atstovų, elito ir pseudoelito sluoksniui priklausantys žinomi žmonės - dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, Aistė Jasaitytė-Čeburiak, verslininkai Benas Gudelis, Irena Marozienė, Rasa Arlauskienė, Inga Budrienė, baleto primarijus Nerijus Juška, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas su mylimąja Austėja Jablonskyte ir dar daugelis kitų. Kiek pavėlavęs renginyje pasirodė ir stiliaus ekspertas Mantas Petruškevičius.

Modeliais virto ir cepelinų virtuozės Ingos Budrienės sūnūs Kernius ir Mantas. Jie žengė tuo pačiu podiumu kaip ir I. Stumbrienės duktė Estela.

Portale DELFI - Ingos Stumbrienės dukters žingsniai podiumu:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (338)