Kolegės pasveikinti atėjo TV3 žinių vedėja Renata Šakalytė, Aistė Paškevičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, prodiuseris Laurynas Šeškus, neseniai savo knygą išleidę trys „virtuvės mitų griovėjai“ Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius, žurnalistė ir TV laidų vedėja Asta Dudurytė, Lavija Šurnaitė-Kairienė su vyru Daumantu, keletas TV3 kanalo darbuotojų, žmonės, prisidėję prie knygos kūrimo.

Svečiai pasitikti gyva grupės „Elle G" muzika, šampanu ir desertais – pyragais, tortais, pyragaičiais, sausainiais – gražiais it iš paveikslėlio. Knygos pristatymo proga vakarėlio šeimininkė pasipuošė rožine vasariška suknele.

Sakydama kalbą B. Nicholson atskleidė, kad ne visus kepinių receptus sugalvojo pati – daug jų „pasiskolino" iš močiutės, krikšto mamos, draugių senų užrašų, nes norėjusi, kad vienoje knygoje sugultų visi pagrindiniai ir geriausi receptai.

Knygos autorė pasidžiaugė, kad knygos kūrimo procesas neužsitęsė ir darbai buvo baigti dar iki TV3 jubiliejinio sezono pradžios.

Portale DELFI – fotogalerija iš renginio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)