„Gyvenime daug ligų ateina žmonėms nežinant, nesirūpinant, neskaitant ir nesigilinant. Aš manau, kad medicina yra stipriai pažengusi, o aš domiuosi pažanga”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” jau šio antradienio vakarą 20.45 val. pasakos Ingrida Kazlauskaitė.

I. Kazlauskaitė nesigina – ne tik šokiai naujajame LNK projekte, bet ir itin sudėtingos procedūros šiuo metu yra jos kasdienybė. Jau keletą kartų ji gulėsi po lašinėmis, o medikai adatomis badė kūną. Tačiau visa tai – anaiptol ne iš dyko buvimo. Pasirodo, Ingrida atrado naują metodą, kaip maksimaliai padidinti savo organizmo apsukas ir netgi priartėti prie Holivudo žvaigždžių.

„Teko domėtis, kas yra ozono terapija ir atradau tokios įdomios informacijos, kad netgi Amerikoje žinomi žmonės, tokie kaip Tomas Cruise, Julia Roberts labai sėkmingai taiko savo praktikoje ozono terapiją ir yra labai patenkinti. Aš galvoju, kas gi čia per stebuklas”? – sakė I. Kazlauskaitė.

Kokios sveikatos problemos privertė I. Kazlauskaitę išmėginti ozono terapiją, sužinosite jau šio antradienio vakarą 20.45 val. „Karamelinėse naujienose” per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)