Inga ir Aurimas aukso žiedus sumainė šių metų kovą sostinės Santuokų rūmuose. Tuomet jiedu prasitarė apie vasarą vyksiančias tuoktuves bažnyčioje. Pora delsė neatsitiktinai. Tuoktuvių bažnyčioje datą jiems išrinko Ingos kolegė būrėja Vaiva Budraitytė. Be to, DELFI Inga yra sakiusi, jog žiedus sumainyti norėjusi pavasarį, o švęsti tuomet, kai šilta.

I. Norkutei šviesią vestuvinę suknelę, siekiančią žemę, pasiuvo stilistas Ruslanas Rybakovas. Jis aktorės ir TV laidų vedėjos įvaizdžiu eteryje rūpinasi jau ne vienerius metus. Tuoktis pora atvyko senoviniu automobiliu, juos atlydėjo vestuvių liudininkai aktorius Evaldas Kapilioras su žmona.

Prie bažnyčios pasveikinti jaunųjų atvyko aktorių bičiuliai ir kolegos, šeimos nariai. Ceremonijoje dalyvavo Vytenis Pauliukaitis, V.Budraitytė su mylimuoju Gaudentu, Aušra Štukytė, Rolandas Skaisgirys.

Po tuoktuvių jaunieji su svečiais išėjo į bažnyčios kiemą, ir, pakėlę šampano taures, sakė tostus.

„Po bažnytinės santuokos niekas nepasikeitė. Todėl, kad buvo ilgas kelias. Visi klausė, kodėl darėme dvigubas vestuves. Išėjo taip, kad pirmą kartą buvo spontaniškas momentas. Man pasipiršo, reikėjo kuo greičiau susituokti. Buvo kelionė neplanuota, tai viskas taip ir išėjo tada“, – iškart po ceremonijos naujienų portalui DELFI kalbėjo I. Norkutė ir pridūrė, kad prieš santuoką bažnyčioje teko lankyti specialius užsiėmimus jaunavedžiams. Tuo metu A. Žvinys papildė savo išrinktąją: „Iš viso buvo šešios paskaitos“.

„Mokėmės, kitus mokėme ir iš kitų pasimokėme. Visas tas etapas buvo smagus“, – drauge DELFI kalbėjo jaunieji.

Abu sutuoktiniai it susitarę tvirtino, jog kovą vestuvės buvo kuklesnės, o šios, įvykusios penktadienio popietę - rimtesnės.

„Jokiu būdu to nereiktų priimti kaip šou, kaip pozavimo kitiems. Visa tai, kas ką tik įvyko, buvo tikra, sąžininga ir iš širdies“, – DELFI pasakojo A. Žvinys. Tuo metu I. Norkutė kalbėjo, jog neketino vestuvėms ieškoti balandžių ar apsiberti ryžiais.

„Žinot, su balandžiais gali kas nors negero atsitikti. Būna ir pinigus mėto, tai gali ir į veidą pataikyti. Nuo visų galimų nelaimingų atsitikimų apsisaugojome. Tėvelis prie altoriaus taip pat nevedė, kadangi dar paeinu, nors ir vyresnė esu“, – šventoriuje kalbėdama su DELFI juokavo I. Norkutė.

DELFI paklausti, ar kovo mėnesį juokaudami prabilę apie būsimas atžalas, apie jas mąstė rimčiau, Inga ir Aurimas ir šįsyk planus išlaikė paslaptyje.

I. Norkutės ir A. Žvinio tuoktuvių akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

V. Budraitytė: šeiminis gyvenimas nebus be dūmų

Porai tinkamą vestuvių pokylio datą parinko būrėja ir astrologė, I. Norkutės draugė Vaiva Budraitytė.

„Sudėjome jaunųjų gimimo datas ir pamatėme, kad ši diena jiems tinkamiausia kelti balių. Jis būtinas, nes yra taip, kad gera sėkmė lygu geras balius, bent maža šventė privalo būti - tada bendras gyvenimas linksmesnis, turtingesnis, tai yra tarsi riba, pradžia, svečių linkėjimai materializuojasi, ne veltui tos kalbos per vestuves sakomos. Juk net jei kalbos ir pagražintos, tai 100 kartų ištartas melas tampa tiesa, šventė su draugais ir artimaisiais padeda materializuoti sėkmę. Galiu pasakyti, kad pirmoji, susirašymo data pavasarį, buvo labai palanki Ingai, o antroji, iškilmių - Aurimui. Pasakysiu atvirai: Ingos ir Aurimo šeimyninis gyvenimas nebus be dūmų, kaip ir visų, bet tarp jų yra labai stiprus kūrybinis aspektas, jie kiek konkuruos tarpusavyje, bet tuo pačiu ir papildys vienas kitą. Beje, tarp jų to amžiaus skirtumo neturėtų smarkiai jaustis - iki 12 metų viskas yra gerai, santuoka tikrai įmanoma", - DELFI patikino V. Budraitytė.

V. Budraitytė mano, kad bažnytinė santuoka pritrauks porai ir vaikų. „Šliūbas turėtų pritraukti vieną kūdikį šiai porai. Su vyru dovanosime praktišką dovaną - vokelį, pati nemėgstu visokių nereikalingų daiktų. O mūsų Šarūnė ir Ignė iš modilino nulipdė po simbolinę dovaną. Aurimui - vazelę, kad turėtų, kur rožes merkti. Pridėjo dar saldainių – kad saldesnis gyvenimas būtų. O Ingai mergaitės įteiks simbolinį lopšelį su kūdikiu. Manau, tai porai prišauks vaikus“, – DELFI pasakojo V. Budraitytė.

DELFI V. Budraitytė teigė, kad santuokos registravimui metrikacijoje pasirinkusi raudoną spalvą Inga neprašovė. „Raudona simbolizuoja seksą, gyvybę, kraują, turtą, todėl vestuvėms labai tinkama. O santuokai bažnyčioje jos pasirinkta šviesi spalva taip pat puiki - jaunoms mergaitėms tinka ir balta. Svarbiausia, kad ne juoda, nes kokia suknelė, tokia ir santuoka."

Poros draugystė gimė prieš šešerius metus, tuoktuvės kovą abiems nebuvo skubotas žingsnis. Priešingai, kruopščiai suplanuotas.

I. Norkutė po kovo mėnesį vykusios ceremonijos priėmė vyro pavardę ir nuo tada dokumentuose įvardijama kaip Inga Norkutė-Žvinienė.

Medų Inga ir Aurimas kopinėjo Egipte.

Klausiami, ar planuoja šeimos pagausėjimą, jaunieji sakė, jog vaikelis visuomet yra jų planuose, tačiau patikino, jog tuokėsi ne iš reikalo.

Aktorė DELFI taip pat yra kalbėjusi ir apie Aurimo amžių. Ji pasakojo, kad jų santykiai nėra tas atvejis, kuomet vyresnis partneris glemžiasi kito jaunystę.

„Kiekvienas žmogus yra unikalus, tad poroms visuotinai taikyti deramo amžiaus skirtumo ar gyvenimo dėsningumo formules – paprasčiausiai neįmanoma. Iš tiesų Aurimas yra labai subrendęs ir išmintingas. Mūsų poroje aš esu ta, kuri skraido padebesiais, o Aurimas tvirtai stovi ant žemės“,- DELFI prisipažino Inga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (516)