„Su kolega Šarūnu Banevičiumi kiekvieną dieną skaitysime žinias. Aš būsiu Pinokis, Šarūnas - Buratinas. Nusifilmavome vieną dieną bandymuose ir paaiškėjo, kad puikiai mums kartu dirbasi. Tai aš iš tos euforijos grįžau namo su visa Pinokio nosimi. Žmonos pirma reakcija buvo įspūdinga - ji baisiai išsigando. Turbūt nelabai suprato, ar apsimelavau, ar kas atsitiko. Nors mano nosis tokia didelė, kad gal šito mažo nukrypimo ir nepastebėjo", - DELFI pasakojo naujas, kasdienis „Dviračio šou" politikos apžvalgininkas.

M. Stonkus tikisi susidoroti su darbų lavina. Juo labiau, kad jam labai padeda žmona Indrė.

„Dukrelė auga puikiai, viskas normalu, dar net geriau, nei tikėjausi. Mes puikiai tam pasiruošėm. O Indrė tikra šaunuolė, ji man labai padeda, prižiūri buitį, su vaiku būna. Aš ja labai didžiuojuosi ir gerbiu, - žmoną ir pirmagimės Cecilijos mamą gyrė TV veidas. - Tikiuosi, kad viską spėsiu - filmavimai neužtrunka, spektakliai bus kelis kartus per mėnesį, o šokiai juk tik iki žiemos, jei viskas gerai klosis. Kažkodėl manau, kad šiek tiek vėliau Indrė man atsilygins tuo pačiu", - žinodamas smarkų žmonos būdą prognozuoja aktorius, tačiau priduria, kad kol kas labiausiai Indrė džiaugiasi mamos pareigomis ir jokios kitos veiklos ieškoti nesiskubina.

DELFI galerijoje - Pinokis M. Stonkus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)