Greta sakė, kad jau pradėjo ruoštis konkursui Amerikoje - netrukus ketina pradėti tinkamų suknelių paieškas, mokosi darytis makiažą, tvarkytis plaukus, domisi konkurso eiga ir reikalavimais. Į kuriuos dizainerius kreipsis pagalvos, Greta tiksliai dar nežino, bet tiki, kad kuris nors tikrai paskolins savo kūrinių. Konkursas vyks šių metų pabaigoje.

G. Mikalauskytė įsitikinusi, kad konkurso komisiją gali papirkti nuoširdumu, paprastumu, šarmu, tačiau jaučia šokią tokią baimę ir atsakomybę, nes Lietuva „Mis Visatoje" dalyvaus pirmą kartą.

Pasiteiravus kodėl, Gretos nuomone, lietuvėms grožio konkursuose nesiseka, mergina gūžčiojo pečiais: „Gal mes per pilkos? Gal mums reikėtų ryškesnėms būt?"

Šalia sėdėjusi „Mis Lietuva 2012" savo kolegei patarė kuo daugiau šypsotis.

„Nežinau, ar galiu ką patarti. Ten renginys pompastiškesnis, kiek man pasakojo kitos dalyvės. Patariu Gretai tiesiog šypsotis ir pozuoti. O kaip pelnyti dėmesį aš nežinau. Patikėkite, ir aš nežinojau, pagal ką atsirenka, kurias daugiau fotografuoti, pareklamuoti svetainėje", - sakė R. Vereniūtė.

Šiuo metu G. Mikalauskytė laukia naujų mokslo metų - nuo rudens Vilniaus kolegijoje ji studijuos šokio pedagogiką. „Šiuo metu šokiai - mano pašaukimas", - paklausta ar nenorėtų toliau dirbti grožio industrijoje, pavyzdžiui, modeliu, atsakė Greta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)