Gražuolė tvirtino esanti patenkinta ir rezultatais, ir pasirodymu, ir apdarais, kuriuos vežėsi. Vis tik prisipažino, kad kol kas dar negali atsigauti po kelionės ir dar tik pratinasi prie lietuvių kalbos skambesio, mat tempas Kinijoje buvo labai greitas - visą laiką iki finalo merginos keliavo po šalį, kartais vakaraienę išmainydavo į kelias minutes prie kompiuterio, kad galėtų pabendrauti su toli likusiais artimaisiais.

R. Vereniūtė džiaugiasi ir tuo, kad pasirinko lietuvišką dainą talentų konkurse. „Pop stiliaus dainą gali atlikti kiekvienas, o mano stilius buvo kitoks ir gal ne visi jį suprato. Atstovavau Lietuvą, todėl žymiai geriau sudainuoti lietuvių liaudies dainą. Gal komisija nusprenė, kad įdomiau stebėti pop pasirodymą", - apie savo pasirodymą talentų rungtyje kalbėjo R. Vereniūtė.

Rasos nuomone, Kinijos atstovė tikrai buvo verta pergalės, nes yra graži, paprasta ir gera, nors ir nemoka anglų kalbos.

Paklausta, kas sunkiausia jai buvo viešnagėje po Kiniją, Rasa pabrėžė didžiulį dėmesio antplūdį: "Ar ėjom į tualetą, ar valgyti, visur mus fotografavo. Turėjom ir savo fotografą, ir Kinijoje nėra žmogaus, kuris neturėtų fotoaparato ar išmaniojo telefono. Mes jiems buvom „kažkas wow."

Išmanųjį telefoną dovanų gavo ir pati Rasa. Jį kiekvienai dalyvei įteikė konkurso organizatoriai. Keletą dovanų lietuvė gavo ir nuo gražuolių iš kitų šalių.

Naujienų portale DELFI - nuotraukų galerija iš spaudos konferencijos, kurioje dalyvavo ir pirmoji Lietuvos atstovė „Miss Universe" konkurse Greta Mikalauskytė.

„Mis Pasaulis 2012" konkurso akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)