Kaip DELFI pasakojo pats A. Rimiškis, prieš keletą dienų nutikęs įvykis dabar jam kelia šypseną. Tačiau tuo metu tikrai neatrodė juokinga ir kainavo daug nervų.

„Aš labai gerbiu Aukštaitijos kraštą, jos nuostabius žmones. Ten aš pats užaugau. Ir Žolinių koncertas labai šauniai praėjo, publika nuostabiai priėmė. Tačiau per aštuonerius savo karjeros metus tokio įvykio dar neteko patirti ir tokio su sveiku protu susipykusio žmogaus sutikti. Buvo juokinga situacija su graudžiomis ašaromis“, - prisimena dainininkas.

Minėtąjį vakarą pasibaigus koncertui prie atlikėjams skirtos palapinės A. Rimiškį pasitiko Utenos politinis bei visuomeninis veikėjas S. Vaiginis.

„Pagyrė mane už gerą koncertą ir pasiūlė pakoncertuoti viename jo renginyje. Paklausė, kiek kainuotų mano pasirodymas. Pasakiau, kad dabar tikslios sumos negaliu pasakyti, bet daviau jam vizitinę kortelę ir pasiūliau paskambinti sekančią dieną. Tada jis man ir pabėrė keiksmažodžių: „Nep...k tu man proto bl..., asile! Davai, sakyk kainą“. Taip jis pareikalavo pasakyti tikslią sumą, - pasakoja atlikėjas. - Tuomet gražiai paprašiau palikti teritoriją. Bet jis pradėjo spardyti ir griauti palapinę, garsiai keiktis. pastebėjau, kad keiktis tarybos narys tai jau tikrai moka. Stengiausi nekreipti dėmesio, nes mačiau, kad jis – labai neblaivioje stadijoje.“

Tačiau istorija tuo dar nesibaigė. Kai A. Rimiškis atsisėdo su vairuotoju į automobilį, pajuto stiprų smūgį į galinę mašinos dalį.

„Tai buvo tarybos nario smūgis iš kojos. Tuomet man trūko kantrybė ir pasakiau jam, kad nepaisant to, kad jis yra tarybos narys, verslininkas, pasiturintis žmogus, bet elgiasi ne kaip vyras, o kaip Utenos ubagas, kuris išgėręs bando pademonstruoti savo galią. Jis ir toliau plūdo mane įvairiais keiksmažodžiais. Galėjau iškviesti policijos pareigūnus, netgi juokais prašiau aplinkinių leisti jam vieną kartą smogti, kad nurimtų, bet teptis rankų su tokiais nieko vertais žmonėmis neverta. Sėdome į automobilį ir išvažiavome“, - pasakoja jis.

A. Rimiškis pastebėjo, kad šio asmens aplinkiniai bijojo ir nenorėjo prieš jį nei žodžio pasakyti. „Pasirodo, vis dar yra tokių įtakingų žmonių, kurių visi bijo. Bet man visi yra lygūs. Nesvarbu, ar jis milijonierius, ar kaimo žmogus. Gerbiu kiekvieną, kuris gerbia kitą žmogų, - sakė DELFI nutikusią istoriją sutikęs papasakoti dainininkas. - Aplinkiniai prašė nekreipti į vyrą dėmesio. Sakė, kad išsiblaivęs jis man paskambins ir atsiprašys. Tačiau iki šiol iš jo nėra jokių žinių.“

Buvęs Utenos rajono savivaldybės tarybos narys S. Vaiginis situacijos komentuoti nepanoro. Jis DELFI portalui tik atsakė: „Nenusišnekėkit“ ir išjungė telefoną. Pamėginus susisiekti su juo dar kartą, Utenos politinis bei visuomeninis veikėjas tik riktelėjo, kad jam nieko nesigirdi ir vėl padėjo ragelį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)