Ingrida Martinkėnaitė

Ingridos Martinkėnaitės rašysena ir parašas
Šis žmogus stokoja nuoširdumo. Jam pameluoti nėra didelė nuodėmė. Gali sakyti ne tai, ką realiai galvoją apie esamą situaciją, žmogų. Plepus, patikėti paslaptis šiam žmogui būtų rizikinga. Dažna nuotaikų kaita. Kaprizinga, susireikšminusi asmenybė. Nepasižymi gera fantazija. Norėtų greitai pasiekti/gauti „kažką“ be ypatingų pastangų/darbo. Nori turėti trokštamą „čia ir dabar“. Nepasižymi didele ištverme/kantrybe darbuose. Tai žmogus, kuris vienas kažką pasiekti nepajėgus, jam reikia stipraus „ramsčio“, atsiremti į kažką. Materialūs dalykai šiam žmogui užimą svarbią vietą gyvenime (svarbiau nei dvasiniai dalykai). Vidutinybė su didelėmis ambicijomis (aukšta saviverte).

Marijus Mikutavičius

Marijaus Mikutavičiaus rašysena ir parašas
Šio žmogaus socialumas labai priklauso nuo nuotaikos. Linkęs užsisklęsti savyje, slapukauti. Nors gebantis bendrauti, žmonės nelinkę būti arti jo (šio žmogaus asmeninės erdvės). Kategoriškas bendraudamas. Didelė nuotaikų kaita. Išsiblaškęs. Egocentriškas, savanaudis, (greičiausiai nepasitikintis kitais). Šis žmogus lengvai įsižeidžia, jį lengva įskaudinti. Darbuose didelis nuoseklumo trūkumas, šis žmogus gali pradėti darbą ir palikti jo nebaigęs. Jį reikia arba stumti arba tempti, kad baigtų, ką jis pradėjęs. Atsainus požiūris į tai, ką daro „bus gerai ir taip“. Be didelių ambicijų, patenkintas tuo, ką turi dabar. Gali susižavėti kažkokia idėja, sumanymu ir taip pat greitai ja nusivilti. Tikėtina, kad turi polinkį kramtyti nagus... Greičiausiai turi fobijų (gali būti prietaringas) ir neatsparus įvairioms priklausomybėms/manijoms (azartiniai žaidimai ir pan.). Šio žmogaus fasadas nuo jo užkulisinio gyvenimo nesiskiria.

Karina Krysko

Karinos Krysko rašysena ir parašas
Sociali ir atvirai sakanti, ką galvoja asmenybė. Gali būti pavydi asmeniniuose arba darbiniuose santykiuose. Greitai mąstanti. Ekspresyvi. Kupina optimizmo. Pasitikinti savimi. Stipriai išreikštas ego. Žinanti savo vertę. Valdinga, linkusi dominuoti asmenybė, tačiau ne lyderis. Pilnai atsiskleidžia/atsipalaiduoja artimų žmonių tarpe. Visuomenėje lakoniška. Tikėtina, kad turi rafinuotų pomėgių (maistas, seksualinis gyvenimas ir pan.).


Donatas Montvydas

Donato Montvydo rašysena ir parašas
Bendravime tiesus, paprastas ir atviras, santūriai reiškia savo nuomonę, tačiau yra ganėtinai emocionalus/seksualus žmogus. Perfekcionistas. Trūksta ryžtingumo, lėtai daro sprendimus. Diplomatiškas. Savikritiškas. Greičiausiai turi „savigraužos“ - savęs analizavimo bruožų, t.y. atlikęs darbą turi polinkį vėl peržvelgti tai ką padaręs nuo pat pradžių, ieškodamas ar galima padaryti dar geriau. Nusiramina tik įsitikinęs, kad viskas padaryta maksimaliai gerai. Save viešumoje pozicionuoja kiek skirtingai nei artimų žmonių rate. Pats save viešumoje norėtų matyti labiau veržlų ir temperamentingą (greičiausiai to siekia, t.y. tai nori keisti savyje).

Nomeda Marčėnaitė

Nomedos Marčėnaitės rašysena
Harmoninga asmenybė- subalansuota proto ir jausmų pusiausvyra. Labai socialus žmogus. Atvirai, šiltai komunikuojantis. Turi gebėjimą sklandžiai dėstyti mintis (oratorius). Kuklus ir nedominuojantis. Kartais kiek neryžtinga, dvejojanti kaip pasielgti. Pasižymi nepriekaištingu nuoseklumu siekiant tikslo. Tikrai padarys tai ką suplanavo iki galo. Analitiško mąstymo, sąmojinga, mėgsta pašmaikštauti. Turi tvirtą (nepriklausomą nuo kitų) savo nuomonę. Šio žmogaus fasadas, t.y. koks jis yra viešumoje, nesiskiria nuo to, koks jis yra ne viešumoje, pvz. Artimų žmonių rate.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)