Socialiniame tinkle „Facebook“ galima rasti daugybę netikrų žymių žmonių anketų – tuo vienai televizijos laidai skundėsi ir dainininkė Irūna Puzaraitė, šiame puslapyje radusi virš dešimties savo vardu papuoštų profilių.

Šiame puslapyje puikuojasi ir ne viena V. Šapranausko anketa. Tačiau dėl vienos iš jų aktorius buvo ypač šokiruotas. Be Vytauto žinios sukurtame ir jau net keturiasdešimt tūkstančių gerbėjų turinčiame profilyje vykdoma aktyvi veikla. Deja, ne tik jo gerbėjai čia diskutuoja – pasinaudojus laidų vedėjo žinomumu, jo fanams pradėtos piršti statybinės prekės.

„Šio profilio kūrėjai mus šokiravo savo akiplėšiškumu. Jie ne tik grubiai pažeidinėja įstatymą, tačiau ir nesiteikia sureaguoti į mūsų prašymus nedelsiant panaikinti šį profilį“, - pasakojo V. Šapranausko prodiuseris Ričardas Pinikas.

Pasak jo, Vytautas atsidūrė beviltiškoje situacijoje – nei profilio kūrėjai, nei „Facebook“ administratoriai į jo laiškus neatsako. O kas sukūrė nelemtąjį profilį – taip pat lieka neaišku.

„Jau tariamės su teisininkais, žadame kreiptis į teismą“, - patikino R. Pinikas.

Vytauto prodiuseris nemano, kad šis profilis buvo sukurtas tam, kad pakenktų aktoriui: „Tiesiog keturiasdešimt tūkstančių žmonių galvoja, kad V. Šapranauskas rašinėja nesąmones ir kažkokias plytas reklamuoja“.

Prodiuseris pyksta, kad Vytauto gerbėjai nebesusigaudo, prie kurio profilio jungtis, kad galėtų sekti visas naujienas: „Užrašysime raudonomis raidėmis ant nuotraukos „Tikras“, tai ir bus skiriamas ženklas“, - šypsodamasis patikino vyras.

Vytautas pagaliau nusprendė nebeignoruoti socialinių tinklų – po penktadienį Palangoje įvyksiančio paskutiniojo koncerto aktorius savo „Facebook“ profilį žada paversti kone mini televizija – čia talpins įvairius anekdotus, video reportažus, linksmas dienos citatas.

O aktoriaus gerbėjams beliks socialiniuose labirintuose rasti tikrąjį V. Šapranauską.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)