Pristatymo metu skraidyklės instruktoriai pasiteiravo, ar vėsų vakarą atsiras norinčių išmėginti ekstremalią vandens pramogą. Pirmieji išbandymui ryžosi Matas Nipiravičius ir Marius Gaižauskas bei Vytautas Kernagis. Tiesa, M. Niparavičiui taip ir nepavyko iškilti virš vandens paviršiaus. Tačiau šokių projekto dalyvis dėl to nė kiek nenusiminė. Drauge su M. Gaižausku jiedu susėdo į pripučiamą ratą, kurį Margyje dideliu greičiu tampė vandens skraidyklės žinovas, pasibalnojęs vandens motociklą.

Į reaktyvinės vandens skraidyklės pristatymą atvyko krepšininkas Matas Niparavičius su partnere ir šokėjas Marius Gaižauskas – naujasis Veronikos Gordijevskajos partneris, pakeitęs praėjusią savaitę susitraumavusį Tomą Jonaitį bei Vytautas Kernagis, buvę muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas“ dalyviai Rokas Laureckis ir Valerija Iljinaitė. Susirinkusieji ant Margio kranto vaišinosi užkandžiais ir gėrimais.

Praėjusią savaitę Veronikos Gordijevskajos partneris Tomas Jonaitis, repetuodamas bendrą visų šokių projekto dalyvių šokį „Le Meridien“ viešbutyje vykusioje specialioje stovykloje, patyrė rimtą traumą. Gydytojai sugipsavo jo koją, todėl šokėjas buvo priverstas atitolti nuo išsvajoto starto populiariausiame šokių projekte.

„Šok su manimi“ dalyvių reaktyvinio skrydžio bandymai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)