Vienas iš naujausių LNK kozirių - entuziastingoji Jurga Anusauskienė, kuri dalyvaus šokių projekte. TV3 žiūrovams ant projekto „Šok su manimi" šiemet vėl šypsosis žiūrovų numylėtiniai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

Visi paminėti konkurencinių televizijų veidai liepos mėnesį sudalyvavo fotosesijose, kurių rezultatai atsidurs įvairiuose leidiniuose, internetiniuose portaluose.

Šių herojų - J.Anusauskienės ir jos partnerio Andriaus bei J. Jurkutės ir V. Šapranausko - fotosesijos stebina panašumu: juodas fonas, raudoni aprangos motyvai, aistringa poza ir ne mažiau geidulingos veido išraiškos. Sutapimas?

J. Anusauskienė: be galo myliu ir gerbiu J. Jurkutę, Šaprą ir TV3 kanalą ir tikrai niekada taip nesielgčiau

Pirmoji fotosesijos kadrus paviešinusi J. Anusauskienė tvirtina, kad tai - grynas sutapimas ir jei bus palyginta su J. Jurkute tai laikys dideliu komplimentu.

„Galiu net tiksliai pasakyti datą, kada fotografavomės - tai buvo liepos 25-ąją. Fotografavo Gedmantas Kropis, kvietėme ir choreografą Mantą Svirskį - jis sustatė mums įvairiausias pozas. Truko apie aštuonias valandas, dešimt skirtingų drabužių ir gal šimtas skirtingų pozų. Tikrai nemačiau, ką darė J. Jurkutė su V. Šapranausku ir nebūčiau bandžiusi kažką kopijuoti, plagijuoti. Tai nėra gerai. Bet žinot, kaip šokių pasaulyje, tos pozos panašios. Tai tikrai sutapimas tarp tam tikrų detalių. Aš nežaidžiu tokių žaidimų, nes gerbiu konkurentus. O dėl fono, tai fotografijoje vienas iš pagrindinių fonų yra būtent juodas. Jeigu įvyko sutapimas, tai tikrai nesąmoningas. Aš be galo myliu ir gerbiu J. Jurkutę, Šaprą ir TV3 kanalą ir tikrai niekada taip nesielgčiau. Čia kaip su Liepos Mondeikaitės drugeliais - juokinga. Juk juoda, balta, raudona - klasikinės spalvos. Bet ačiū, man tai kaip komplimentas", - patikino LNK šokių projekto dalyvė.

TV3: „surask dešimt skirtumų“ prieš kelerius metus keldavo nuostabą, šiemet liūdina

TV3 viešųjų ryšių ir rinkodaros direktorė Rima Olberkytė-Stankus nemano, kad fotosesijų panašumas - netikėtumas ir prisipažino, kad tokios situacijos kanalo darbuotojų seniai nebestebina.

„Pasiruošimai naujam sezonui kasmet primena žaidimą „surask dešimt skirtumų“ ir jei prieš kelerius metus mums tai keldavo nuostabą, net juoką, šiemet iš tiesų liūdina – bandydami suvienodinti įvaizdžius, laidų pavadinimus, programų tinklelius, jie tik demonstruoja nepagarbą televizijos žiūrovams. Visai TV3 dvidešimtmečio kampanijai pasirinkta juoda spalva, ne išimtis ir projektas „Šok su manimi“ – įvaizdinis klipas nufilmuotas dar liepos 16-ąją „Žalgirio arenoje“ Kaune, fotosesija taip pat padaryta tą pačią dieną. Visos TV3 žvaigždės fotografuojamos juodame fone", - apie šio sezono koncepciją kalbėjo R. Olberkytė-Stankus.

Moteris tvirtina, kad fotosesijos - ne vienintelis konkurentų akibrokštas. „Be jokios abejonės, būna situacijų, kurias dėl įvairių priežasčių gali apibūdinti „tos pačios idėjos sklando ore“, bet kaip tuomet įvertinti kad ir naujausią žinią – TV3 didysis šou, apie kurį trimituojame kone metus, vadinasi „X Faktorius“, o LNK nauja laida, apie kurią paskelbta vos šiandien, „Pasaulis X“. Ar tai dar vienas sutapimas?“, - retoriškai klausė TV3 atstovė.

LNK: Jurga ir jos šokių partneris fotografavosi savo malonumui

"Mus nuoširdžiai nustebino kolegų piktas tonas. Niekuomet nebūtume pagalvoję, kad asmeninė Jurgos Anusauskienės fotosesija, gali kelti grėsmę TV3. Jurga ir jos šokių partneris fotografavosi savo malonumui ir savo albumui. Šių nuotraukų LNK neketina viešinti savo kanalais ar naudoti kokioje nors savireklamos komunikacijoje. Mus stebina TV3 kaltinimai dėl kopijavimo. Garsus šaukimas turbūt maskuoja šios televizijos siekį menkinti savo didžiausią konkurentą LNK, kuris šiuo metu TV3 pranoksta žiūrimumu", - teigė LNK grupės kanalų Savireklamos skyriaus direktorė Vitalija Kibildė.

DELFI skaitytojus kviečiame nuspręsti, ar fotosesijos tikrai panašios:

Jurgos Anusauskienės fotosesija:

Įvaizdinė Jurgitos Jurkutės ir Vytauto Šapranausko nuotrauka:




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)