Jau dvyliktą vasarą į pajūrį garsius dainininkus pavilioja ne tik meilė muzikai, bet ir noras laimėti. O šio renginio nugalėtojams skirti solidus titulai – kiekvienas atlikėjas ypač norėjo į savo biografiją įtraukti šlagerių karaliaus arba karalienės titulą.

Dainininkė Vaida Genytė, prieš du metus laimėjusi šlagerių festivalį, prisipažino, kad šis titulas jai buvo labai svarus. „Gyvenimas nuo to stipriai nepasikeitė, tačiau šis nugalėjimas mane labai pradžiugino. Tiesą sakant, šlagerių karalienės karūną pasimatuočiau ir antrąsyk“, - juokėsi Vaida, šiemet renginyje dalyvavusi jau kaip viešnia, o ne konkurso dalyvė.

„Nesvarbu, kas laimės, juk ne karūnoje esmė“, - sakė muzikos atlikėja Liepa Mondeikaitė ir patikino, kad vis dėlto jauduliukas laukiant komisijos verdikto ima.

Vakaro organizatorė Andželika Petrikytė prisipažino, kad jau priprato prie bemiegių naktų: „Suorganizuoti tokį didžiulį renginį – ne juokas. Man teko užsiimti pačiais įvairiausiais darbais. Teko rūpintis dalyviais, programa ir įvairiomis smulkmenomis“, - paskubomis besišukuodama teigė Andželika ir sušukusi, kad jau jos eilė, išbėgo į sceną.

Į azartišką muzikinę kovą stojo Eva, Liepa, Milda Martinėnaitė, Eglė Jakštytė, Monika Linkytė, Evelina Sašenko, Kęstutis Jablonskis, Romas Bubnelis, Rolandas Petrikis, Balys Kulikauskas ir būrys užsienio dainininkų.

Tačiau šį vakarą iš laimės verkė ne visi. Šlagerių festivalio karaliaus titulą šiemet pelnė Romas Bubnelis, o karalienės – Evelina Sašenko. Susijaudinę naujieji karaliai dėkojo žiūrovams ir komisijai.

Savo nepamirštamus šlagerius festivalyje Palangoje jau yra sudainavę ir karalių karūnas pelnę Stepas Januška, Egidijus Sipavičius, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Vaida Genytė, Rasa Kaušiūtė, Birutė Petrikytė, Asta Pilypaitė, Rytis Cicinas, Giulija, Vitalija Katunskytė, Simonas Donskovas, Radžis, Merūnas Vitulskis, Birutė Dambrauskaitė, "Capella A".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (474)