Jaunuoliai visus miesto renginius iškeitė į dainininko Manto Jankavičiaus koncertą. Muzikos atlikėjas, pasirodęs scenoje ant Jono kalnelio kartu su visur jį lydinčiais žaviais šokėjais, sulig pirmu akordu užkariavo merginų širdis, todėl per jų ovacijas buvo sunku girdėti muziką.

Stilingi, užtikrinti, savimi pasitikintys – tokie tą vakarą buvo Mantas ir jo grupės vaikinai.

Dainininkas atliko naują dainos „Čiuožki“ versiją, o susirinkusiųjų kraują kaitino griežtą „nerdo“ stilių sulaužydamas lengvu flirtu su publika ir galiausiai seksualiai nusimesdamas švarką.

Visai kitokia publika susirinko Kruizinių laivų terminale. Šalia praplaukiančių laivų minia susirinkusiųjų lingavo į taktą pagal grupės „Rondo“ ir Kauno choro „Božolė“ atliekamus kūrinius. Ši amžiumi jau kiek solidesnė publika linksminosi ne mažiau – be perstojo šūksniais palydėdavo savo mėgstamos grupės dainas, kuri sukūrė ypač jaukią atmosferą toje uostamiesčio dalyje.

Klaipėdiečių numylėtoje Teatro aikštėje tą vakarą karaliavo vaikinų grupė „Pikaso“. Tai buvo pats romantiškiausias koncertas tą vakarą. Scenoje krintant baltoms snaigėms, laikydami rankas prie širdies vaikinai ilgesingai traukė dainas apie meilę.

Kam jau kam, bet merginoms šis pasirodymas tikrai patiko – sustojusios į nedidelius ratelius dailiosios lyties atstovės mielai savo šokiais pritarė romantiškai nusiteikusiems „Pikaso“ vaikinams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)