Teismas paliko G. Storpirščiui skirtą administracinę nuobaudą – 150 litų baudą, nors už tai jam grėsė sankcija iki 300 Lt.

Dėl neleistinoje vietoje pastatyto automobilio 51 metų aktoriui administracinio teisės pažeidimo protokolą surašė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Saugaus miesto departamento Administracinės veiklos skyriaus darbuotojai.

Protokolas G. Storpirščiui surašytas dar kovo 13-osios vakarą sostinės centre surengto reido – jo metu buvo nufotografuotas neleistinoje vietoje pastatytas G. Storpirščiui priklausantis lengvasis automobilis.

Nubaustas teatralas teisme pasakojo, kad jo automobilį nufotografavo dviračiu važinėjantis savivaldybės darbuotojas.

„Stiklių gatvėje gyvenu 25 metus, mano kieme yra vartai, tačiau į pro juos į kiemą įvažiuoti negalima, todėl mes, visi gyventojai, mašinas laikome prie namo – statome taip, kad kitiems būtų patogu išvažiuoti, paliekame telefonus, ir problemas bandome taikiai išspręsti, o kažkoks žmogus, kuris važinėja dviračiu, fotografuoja bei siunčia skundus“, – sakė G. Storpirštis.

„Ten yra gyvenamoji zona, aš ten gyvenu – kur man tada laikyti automobilį? Galiu tik gūžčioti – į namus juk nenusinešiu“, – su nuobauda nesutiko aktorius.

Jis tikino, kad automobilį prie namų laiko ir kiti kaimynai, tačiau per 25 m. niekas nebuvo už tai nubaustas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)