Belaukiant, kol susirinks vakarėlio dalyviai, didžiuliame ekrane transliuoti geriausi, juokingiausi kadrai iš „X Faktoriaus" atrankų ir linksmiausi teisėjų pasisakymai, patarimai šou dalyviams.

„Nei vieno muzikanto, visi užkalinėja pinigus", - pradėdamas renginį, kodėl nematyti Rūtos Ščiogolevaitės ir Marijono Mikutavičiaus, paaiškino Saulius Urbonavičius-Samas. Nužvelgęs susirinkusius ir taręs keletą žodžių apie projektą, prodiuseris nusprendė, kad metas pateisėjauti patiems sau ir ta proga paviešinta ištrauka iš vieno Sauliaus Prūsaičio pasirodymo. Jį turėjusiems įvertinti Samui ir Vytautui Šapranauskui labiausiai patiko vintažu dvelkianti Sauliaus skrybėlė.

„Gera pozicija, kai visi š*de, o tu išeini su baltu fraku", - dar pridėjo ir nepagailėjo aštrialiežuvis V. Šapranauskas.

Vėliau atėjo eilė ir R. Ščiogolevaitei. Visiems pademonstruota archyvinė vaizdo medžiaga, filmuota dar tada, kai Rūta buvo mažai kam žinoma ir pristatoma tiesiog kaip „šiaulietė Rūta Ščiogolevaitė". Tuomet atlikėjai tebuvo šešiolika.

„Kaip šešiolikmetė tai visai nieko. Nieko gero", - kolegei krimstelėjo Vytautas.

„Jei ji ateitų tokia į „X Faktorių", išvadintume pilka pele, prastai pasirinkusia dainą, nesusitvarkiusia su savo įvaizdžiu", - lyg dar būtų maža, pridūrė Samas.

Ekrane pasirodė ir ištrauka iš V.Šapranausko pasirodymo prieš 33 metus. Jo smarkiai kritikuoti humoro meistro niekas nedrįso, bet pagyrė itin vešlią šukuoseną.

Iškart po vaizdo medžiagos iš Samo koncerto prieš du dešimtmečius, V. Šapranauskas neteko amo: „Dabar aš suprantu, iš kur Eugenijus Ostapenko pasiėmė įvaizdį. Ir vaidyba buvo labai gera. Kaip Arnoldo Schwartzeneggerio. Jis vaidina labai gerai", - prodiuserio sugebėjimus pakomentavo V. Šapranauskas.

Tačiau archyvinių kompromatinės medžiagos apžvalga - tik pradžia. V. Šapranauskas susižėrė visą dėmesį, pareiškęs, kad dar ir padainuos. „Dainuoju su gyva fonograma", - prieš lipdamas ant improvizuotos scenos - teisėjų stalo - prisipažino aktorius.

Programą baigė S. Prūsaitis, pats sėdęs prie pianino ir atlikęs keletą lyriškų kūrinių.

Nauju projektu domėjosi dažni TV3 vakarėlių svečiai Skaiva Jasevičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis, Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė, Danielius Polskis, Ineta Stasiulytė su Deividu Meškausku.

Portale DELFI - renginio nuotraukų galerija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)