Tai yra ne pirmas kartas, pasak Džordanos, kuomet ji yra viešai apšmeižiama. Dainininkė prisiminė ilgą laiką sklandžiusias ir tebesklandančias kalbas apie jos potraukį alkoholiui ir narkotikams. Jos manymu, tokios apkalbos ne tik žeidžia asmeniškai, bet gali sužlugdyti ir kūrybiškai. “Jei tave apšaukia girtuokle, kas norės į tave eiti žiūrėti ant scenos?”, - kalbėjo atlikėja.

Paklausta, ar kaip nors bando kovoti su apkalbomis, Džordana tikino jokių ypatingų priemonių joms atremti nesiimanti. “Negi eisi į Baltijos “Teismą” [TV laida – aut.] ir bylinėsies, kaip dėl tų vištų”, - ironizavo dainininkė, kuriai apkalbas išgyventi, pačios teigimu, padeda tikėjimas, darbas ir artimiausi jai žmonės, žinantys, kas yra tiesa, o kas melas.

Džordana yra iš tų šou verslo žmonių, kurie sulaukia itin daug žiniasklaidos dėmesio. Turbūt dėl to, kaip sako pati atlikėja, jog yra impulsyvaus ir ūmaus charakterio. Tačiau ne visuomet žiniasklaidos dėmesys atlikėjai yra malonus.

“Aš esu pasipiktinusi daugeliu žurnalistų ir jų neprofesionalumu”, - teigė skaudžias bendravimo su žiniasklaida patirtis prisiminusi dainininkė. Tuo pačiu prisipažino besižavinti LNK laidos “Ties riba” vedėju Kristupu Krivicku ir jo darbo metodais.

Šį penktadienį, sausio 28 d., 18.45 val. LTV, laida “Gyvenimas yra gražus” klaus: ar apkalbos gali būti naudingos?

Savo patirtimis ir nuomonėmis taip pat dalinsis socialinių mokslų daktarė Aušra Maldeikienė, vadybos kompanijos “M.P.3” direktorius Vaidas Stackevičius, namų šeimininkė iš Ukmergės raj. Laimutė Sauliūnienė, ryšių su visuomene agentūros “Komunikacijos tiltai” direktorius Saulius Majauskas.

Laidą rengia Pilietinių iniciatyvų centras.