„Aš taip pat nesuprantu, kodėl jie paprašė manęs uždengti ežiuką“, - DELFI sakė R. Valeikis. Vyras mano, kad jei nacionaliniam transliuotojui negražios vyrų kūnus puošiančios tatuiruotės, tokiu atveju reikėtų nugrimuoti ir krepšininko Roberto Javtoko ranką puošiantį ryklį.

„Bet LRT kanalui turbūt atrodo, kad ežiukas – labai nenacionalinis. Jei ant rankos būtų gandras su cepelinais snape, gal viskas būtų kitaip, - ironizavo „Lietuvos liepsna“ vedėjas. - Tačiau kadangi tai yra mano darbas, išpildžiau LRT reikalavimą. O kodėl to buvo prašoma, jau pripratau nesigilinti. Nors man pačiam tas ežiukas atrodo visai gražus ir mielas. Su puikiu charakteriu, tik retsykiais pasirodančiais spygliais.“

Lietuvos televizijos vadovas Rimvydas Paleckis taip pat nusistebėjo, kuo galėjo užkliūti R. Valeikio ežiukas.

„Jei būčiau prisidėjęs prie šio sprendimo, tikrai mielu noru pakomentuočiau. Tačiau tai nebuvo mano sprendimas. Tik iš jūsų ir sužinojau, kad laidos vedėjas turi tatuiruotę ir ją dangsto. O kodėl ji slepiama, man ir pačiam keista. Bet, matyti, laidos kūrėjai turi svarią argumentaciją, kodėl tai daroma. Žinoma, tatuiruotė tatuiruotei nelygi. Bet ežiukas man atrodo mielas gyvūnėlis“, - DELFI komentavo R. Paleckis.

Laidos prodiuserė Žydrė Gedrimaitė telefonu buvo nepasiekiama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (318)