DELFI apsilankė pirmojoje poros fotosesijoje, kurioje Matas ir Ignė be to, kad pozavo, demonstravo ir pirmuosius išmoktus šokių judesius. Tiesa, prieš pat fotografuojantis partneriai surengė pasitarimą - aptarė kaip stovės, apsižiūrėjo, ar gerai atrodo. „Labiau jaudinausi prieš fotosesiją, nei prieš šokant, o Mantas sakė atvirkščiai", - paaiškino I. Reklaitytė.

DELFI reportaže - pirmosios fotosesijos užkulisiai:

I. Reklaitytė apie Matą

Paprašyta įvertinti naujojo partnerio gabumus, profesionali šokėja tikino, kad šokantis krepšininkas nėra iliuzija, Tai įmanoma. „Aišku Mato judesiai yra kampuoti. Bet jis nėra iš tų, kur visai nejuda. Visus žingsnelius jis atlieka kaip reikia, bet to lankstumo, minkštumo trūksta. Ir jo stovėsena tokia... Nuolat gynyboj arba puolime, o šiuo atveju, šokiuose, to visai nereikia - reikia tik atrodyti gražiai. Bet su laiku tai yra atidirbama. Manau Matui ne tik įmanoma gerai šokti, bet taip ir bus", - DELFI apie savo partnerį kalbėjo pati pirmą kartą televiziniame šokių projekte dalyvausianti Ignė.

Paklausta, ar jos nuomone jiedu su partneriu dera, Ignė pajuokavo: „Visapusiškai? Juokauju. Iš tikrujų Mato partnerė turėjo būti aukšta mergina, o aš ir pati nesu žema. Turbūt tai ir lėmė, kad tapome šokių pora."

M. Niparavičius apie šokius

„Reik daug darbo. Kai tiek metų raumenys dirbę visai kitaip, judesiai visai kitokie ir dabar pirmą kartą gyvenime bandau pakreipti juos visai į kitą pusę. Su kamuoliu viskas daug paprasčiau! Nors tas momentas, kai reikia atkartoti judesius, man nėra svetimas, krepšinyje dariau tą patį. Bet tas plastikos neturėjimas mane šiek tiek pjauna", - juokėsi „Šok su manimi" debiutantas, jau spėjęs suburti pavydėtinai gausią palaikymo komandą.

Portalo DELFI pakalbintas buvęs krepšininkas, o dabar verslininkas tvirtina, kad pagrindinis jo tikslas projekte - išmokti šokti, o šalutiniai efektai, tokie kaip padidėjęs žiniasklaidos ir visuomenės dėmesys, pasak dalyvio, yra kontroliuojami.

„Nebijau, kad padaugės dėmesio. Manau, kad su tuo kažkaip įmanoma susitvarkyti. Kodėl ėjau į projektą? Profesionaliai krepšinio nebežaidžiu, o čia toks įdomus iššūkis. Pagalvojau: kodėl gi ne? „Šok su manimi" atsidūriau labai atsitiktinai ir neplanuotai. Su draugais durniavom ir prisišnekėjau. Paskui dar juokavom, kad mano tikslas bus įrodyti, kad moku geriau už S. Jasaitį šokt. Būsiu geriausias šokėjas krepšinio pasauly. Šiam momentui. O paskui jau kiti galės permušt mane."

Matas, kaip ir Ignė, kol kas labai patenkintas savo partneriu ir sako pastebėjęs, kad su Igne turi nemažai charakterio panašumų.

DELFI galerijoje - I. Reklaitytės ir M. Niparavičiaus fotosesija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)