„Į Lietuvą sugrįžome visam laikui. Visur gerai, o namie geriausia", - į klausimą, kodėl nusprendė grįžti į tėvynę, atsako E. Tombak.

Paklausta, ar sudėtinga buvo priimti tokį sprendimą, E. Tombak sako ilgai nesvarsčiusi, pliusų ir minusų nedėliojusi, o šią būtinybę tiesiog pajutusi.

„Keblus klausimas. Nebuvo sudėtinga. Žmogus nuolat ieško, kaip jam yra geriau. O ar sudėtinga priimti spredimą į gera? Nesudėtinga. Nesvarstėm pliusų ir minusų, o tiesiog tai pajutom, supratom, mums pasisekė."

Portalui DELFI E. Tombak pasakojo kol kas bendraujanti su seniai nematytais draugais, bičiuliais. E. Tombak neužmiršo ir Australijoje atrastos veiklos - jogos - kaip tik pokalbio su DELFI metu moteris ruošėsi į savaitės trukmės jogos stovyklą netoli Trakų.

Kokių darbų imsis po stovyklos E. Tombak dar nenusprendė: „Duokit dar mums apsidairyt. Turim visokių minčių, bet mums dar reikia laiko. Noris ir to, ir to, ir ano, dabar tereikia pajusti, kas šiuo metu yra geriau, teisingiau."

E. Tombak, kartu su vyru Viktoru ir vaikais į Australiją išvyko pernai rudenį. Prieš pat kelionę Tombakų šeima pristatė knygą „Kas liko už kadro“ apie negailestingo žurnalų verslo užkulisius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)