E. Sašenko pasakoja, kad ją visada traukė 5-6-ojo dešimtmečio dvasia.

„Dievinu ne tik vintažinio stiliaus apdarus, papuošalus, bet ir filmus, muziką. Dėl to prieš keletą metų pasirinkau ir Edith Piaf muzikinę programą - man prie širdies senoviško stiliaus kūriniai“, - atvirauja Evelina.

Dainininkė neslepia, kad vintažinio stiliaus apdarų, sagių, rankinių ji neretai ieško ir savo močiutės spintoje.

„Mano močiutė - siuvėja, todėl neretai padeda savo sukneles pritaikyti prie mano figūros, - neslepia mergina. - Man be galo miela prikelti senus daiktus naujam gyvenimui. Taip tarsi grįžti į tuos laikus, kuriuose, atrodo, ir pati kadaise gyvenau. Man visada atrodė, kad esu iš praėjusio amžiaus.“

Fotosesijoje Evelinai stilių kūrė Ernesta Vinciūnaitė, makiažu rūpinosi "Alinka Make up", plaukų stiliumi - Vitoldas Ščiupakovas, dekoracijomis - Laima Griciūtė. Drabužiai - iš "Burlesque".

DELFI nuotraukų galerijoje naują E. Sašenko retro stilių pristatanti fotosesija, kurioje ji pasipuošė prabangiais vintažo apdarais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)