Antrasis TV3 šokių vakarėlis įgavo kitokių spalvų, nei pirmasis, nes šįkart renginio vedėjų pareigas iš Jurijaus Smorigino perėmė Mindaugas Stasiulis ir Danguolė Stachura, tad pasitaikė proga pasireikšti ir kitiems šventės dalyviams.

Kone įspūdingiausiai pristatytas A.Ramanauskas-Greitai ir jo partnerė K.Jeremian. Ši misija patikėta aktorei Inetai Stasiulytei, kuri užduotį atliko taip sąžiningai, kad iš jos lūpų liejosi keiksmai A.Ramanausko-Greitai adresu. Šis išvadintas net dviem necenzūriniais žodžiais. „Tu esi p*******, tikras p******", - šypsodamasi kolegą „gyrė" Ineta.

„Komplimentais" apipiltas laidų vedėjas jį pristačiusiai Inetai paaiškino, kad šie žodžiai nėra tinkami jam apibūdinti, mat reiškia jaunų berniukų išnaudotojus ir palygino aktorę su politiku Petru Gražuliu pasakydamas, kad ši, taip pat kaip ir politikas, neskiria žodžių reikšmių.

Renginio vedėjui M.Stasiuliui pasiteiravus, ko Algis siekia šokių projekte, vyras nedvejodamas išrėžė ir "įkando" neseniai už vagystes iš kolegų nuteistai Irmai Jurgelevičiūtei: „Šitam projekte aš noriu apsivogt".

Ryškų šokių parketo debiutantų ir senbuvių surengtą šou stebėjo advokatė Svetlana Pronina, Radvilas Bubelis su savo draugu Alku Paltaroku, Skaiva Jasevičiūtė su bičiuliu Saugirdu Vaitulioniu ir dizainere Viktorija Jakučinskaite, Ieva Norkūnienė su vyru Adomu ir būrelis smalsuolių, tyčia ar netyčia užklydusių į vakarėlį.

Portale DELFI - šokių vakarėlio nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)