Dainininkė Liepa Mondeikaitė „Lux Express“ autobuso pristatyme prisipažino, jog šia transporto priemone ji dažniausiai keliaudavo mokyklos laikais. „Dainavau chore, todėl su juo apkeliavau labai daug Europos šalių, - prisimena dabar savo transporto priemonę vairuojanti Liepa. - Tiesa, paskutinį kartą autobusu važiavau prieš pusmetį - iš Vilniaus vykau į Klaipėdą aplankyti tėvų. Tikrai nesibaidau keliauti su autobusu.“

Į viešąjį transportą nespjauna ir menininkė Agnė Jagelavičiūtė. „Prieš tris savaites į sostinę važiavau iš Rygos. Ir kaip tik su panašiu autobusu“, - prisipažįsta ji.

Užtat „Studenčių“ narė Ineta Puzaraitė neslėpė antipatijos autobusams. „Nesugebu išsilaikyti vairavimo egzamino, o repeticijos dažnai būna Marijampolėje. Tai jei nerandu su kuo važiuoti, tenka vykti autobusu.Viešojo transporto, prisipažinsiu, nelabai mėgstu. Ten visokių negerų kvapų būna“, - juokėsi dainininkė.

Jaunosios kartos žvaigždė Urtė Šilagalytė taip pat nemėgstanti važinėtis autobusais. „Aš su lėktuvu mieliau keliauju. Tikslą oro transportu pasiekti galima greitai. Bet dabar, kai visi gavome bilietus išmėginti šio prabangaus autobuso privalumų, visi kartu važiuosime į Rygą ir organizuosime ten baliuką“, - džiaugėsi Urtė.

Jai antrino ir gražiausia Lietuvos mergina išrinkta Gabrielė Martirosianaitė. „Aš pirmenybę teikiu traukiniams. Autobusu paskutinį kartą važiavau turbūt su ekskursija mokykloje“, - susigėsta ji.

Prie pokalbio prisijungusi atlikėja Baiba su jaunosiomis kolegėmis nesutiko: „Aš labai dažnai į Rygą keliauju autobusu. Kai trūksta saldumynų, važiuoju į saldainių fabriką, Rygos balzamo nusiperku. Autobusais keliauti man atrodo labai patogu – užuot pati vairavusi tas penkias valandas, gali atsipalaiduoti, knygą paskaityti, o jei dar toks prabangus autobusas, ir filmą pažiūrėti.“

Naujosios kartos autobuso įvertinti užsuko ir krepšinio legenda Šarūnas Marčiulionis, baleto primarijus Nerijus Juška, fotomenininkas Pripsas, „Naujųjųs pupyčių“ narės Oksana Pikul ir Skaistė Steikūnaitė, Vudis, Juozas Liesis, Kristina Kazlauskaitė, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, Daiva Anužytė ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)