Save popkaraliumi vadinantis atlikėjas ketvirtadienį žurnale "TV Guide" išspausdintame interviu prisipažino, jog ne scenoje visada jaučiasi nejaukiai ir kad kai kurie iš jo artimiausių draugų yra taip pat vaikystėje išgarsėjusios žvaigždės.

"Žmonės, kurie vaikystėje tapo žvaigždėmis, turi vieną bendrą bruožą. Kol tu mielas, visi tave myli; vos prasideda nerangus etapas, visi nuo tavęs nusigręžia. Tik labai nedaugeliui pasiseka bręstant išsaugoti žvaigždės statusą", - sakė 43 metų M.Džeksonas apie savo draugystę su Elizabet Teilor ir L.Mineli.

Šis interviu buvo dalis reklaminės kampanijos, kuria M.Džeksonas populiarina savo pirmąjį po šešerių metų originalų albumą "Invincible". Šią savaitę jis, pavyzdžiui, dalijo autografus vienoje iš Niujorko muzikos įrašų parduotuvių, lankėsi Niujorko biržoje ir dalyvavo specialioje televizijos laidoje.

Per interviu prie jo kojų žaidė ketverių metų sūnus Princas ir trejų metų dukrelė Peris.

Paklausus, ką darys, kai jie sulauks mokyklinio amžiaus, M.Džeksonas atsakė savo vilos teritorijoje pastatysiąs kompiuterių mokyklą. Kaip jo vaikai galėtų rodytis visuomenėje, klausė jis. Berniuko vardas Princas Maiklas Džeksonas, o mergaitės - Peris Ketrin Maikl Džekson - su tokiais vardais jiems būtų per sunku.

Tai, kad jo karjera verslo šou prasidėjo labai anksti, reiškia, kad jis neturėjo tikros vaikystės, porino M.Džeksonas (Michael Jackson), atskleisdamas, jog labai mėgsta žiūrėti animacinius filmukus "Simpsonai" ("The Simpsons") ir ikimokyklinio amžiaus vaikams skirtą laidą "Sezano gatvė", kurią jis galėtų žiurėti valandų valandas.

Tačiau labiausiai jam patinka "Malkolmas pačiame viduryje" ("Malcolm in the Middle"), nes pagrindinis serialo herojus bando, bet niekaip nesugeba prisitaikyti prie visuomenės - kaip Bembis ar filmo "E.T." veikėjas, taip pat nesugebantys prisitaikyti prie kitų žmonių.

Panašiai aš jaučiuosi labai dažnai. Tik nužengęs nuo scenos, jaučiuosi nejaukiai, lyg man čia būtų ne vieta, sakė M.Džeksonas.

Ateityje jis norėtų kurti filmus ir juose vaidinti. Dabar jis kartu su L.Mineli galvoja apie filmą, kuris vaizduos, kaip du šou verslo veikėjai siekia sėkmės, tačiau visur yra atstumiami. Būsimame filme žiūrovai išvys ligi šiol neregėtų šokio scenų, žadėjo M.Džeksonas.

Pastaraisiais metais viešumo vengusios žvaigždės naujasis albumas susilaukė pusėtinų kritikos atsiliepimų, tačiau praėjusią savaitę iškopė į labiausiai perkamų albumų sąrašų pirmas vietas JAV, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Šveicarijoje ir keliose kitose Europos šalyse.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją