Pasidomėjus, kurios programėlės yra populiariausios ir daugiausiai naudojamos Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narių, paaiškėjo, jog tai – naujienų programėlės. Be jų savo išmaniojo telefono neįsivaizduoja visi apklausti rinktinės žaidėjai, išskyrus Joną Valančiūną.

Socialinių tinklų programėlės – taip pat vienos dažniausiai naudojamų tarp rinktinės vyrų. Šioje kategorijoje absoliuti lyderė – „Facebook“. Vienintelis Deividas Dulkys prisipažino pirmenybę teikiantis „Twitter“ programėlei.

Socialinių tinklų programėlėms abejingiausias rinktinės žaidėjas – Simas Jasaitis. Paklaustas, kokias tris programėles aktyviausiai naudoja savo mobiliajame telefone, Simas apibendrino jas vienu žodžiu „Žaidimai!”.

Žaidimų programėlėms neatsispiria ir užkietėję „Angry Birds“ gerbėjai Robertas Javtokas bei Jonas Valančiūnas.

Įdomu tai, kad sporto pasaulio naujienų programėlės didelio krepšininkų dėmesio nesulaukia – vienintelis D.Dulkys telefone naudoja „ScoreCenter“ programėlę, suteikiančią naujausią informaciją apie svarbiausius rezultatus.

Apklausos metu taip pat paaiškėjo, jog didžiausi fotografuoti ir redaguoti nuotraukas skirtų programėlių naudotojai – komentatorius ir sporto žurnalistas Linas Kunigėlis bei „Instagram“ fanas Martynas Pocius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)