Kone ryškiausia vinječių herojė - Daina Bosas. Į televizinius šokių ar dainų projektus neprikviečiama moteris prieš kameras tvirtino, kad dižiausias malonumas jai - vaikai.

DELFI po filmavimo pakalbinta Daina save vertino kritiškai ir juokavo, kad aktore jai tapti turbūt nelemta. „Daug kartų tekstą teko kartoti, kol išėjo gerai. Aktore turbūt netapsiu. Bet aš ir nenoriu - kodėl tokiam amžiuje reikėtų kažką keisti?", - retoriškai klausė Daina ir pridūrė, kad filmavimo metu tikrai nemelavo.

Didžiausias malonumas jai - vaikai. Jeigu Dievas duotų, Daina tikrai neprieštarautų dar pagausinti savo vaikų būrį.

„Niekada negalvojau, kad turėsiu net tris, tai jei būtų ketvirtas, neprieštaraučiau. Bet viskas Dievo rankose - ne nuo mūsų priklauso."

Kita vinječių herojė - buvusi manekenė Aistė Jasaitytė. Šeimą taip pat sukūrusi Aistė tvirtino, kad jai didžiausias malonumas - bendravimas su artimaisiais, būtent tam A.Jasaitytė visada stengiasi atrasti laiko.

„Man tai - didžiausias malonumas. Pastaruoju metu stengiuosi viską gyvenime suderinti, kad rasčiau laiko ir šeimai, ir susitikti su drauge. Dar vienas malonumas - darbas, bet jis turi būti mylimas ir neturėtų užimti viso gyvenimo. Pinigai - ne malonumas. Malonumas tai, ką už juos gali padaryti - kelionės, laisvalaikis. SPA taip pat malonumas, norėčiau dabar, jau seniai buvau", - besiruošdama stoti prieš kameras kalbėjo Aistė.

Paklausta, ar bendravimas su nemaloniais žmonėmis, kaip antai net teismą pasiekęs konfliktas su buvusia kolege, taip pat gali būti malonumas, A.Jasaitytė papurtė galvą ir paaiškino, kad tokį - teisinį - bendravimo būdą šiuo atveju pasirinko sąmoningai: „Tai - ne dėl pinigų ir ne dėl principų. Tai asmeniniai reikalai. Žinau, kad konfliktą galima numalšinti iš jo tiesiog pasitraukus, bet šį kartą taip paselgti nenorėjau."

Trečioji, kurią išvys TV1 žiūrovai - LNK televizijos veidas, žinių vedėja, žurnalistė Lina Kairytė. Moteris didžiausiu malonumu pasirinko veiklą, kurią daugelis pavadintu ne malonumu, o prievole norint pagerinti fizinę formą. Tai - tenisas!

Dar viena vinječių herojė - žurnalistė ir laidų vedėja Rimantė Kulvinskytė. Jai didžiausias malonumas - vairavimas, o tiksliau - piktų vairuotojų erzinimas.

„Mano mašina yra labai maža, bet nepasvertai galinga ir kai aš aplenkiu didelę mašiną, paprastai kur nors prie šviesoforo, tada labai sunervinu vairuotojus ir tada jie visaip bando mane aplenkti. Tiesą pasakius, būtent tai yra malonumas - kutenti didelių automobilių vairuotojų ego", - sako „Volkswagen Lupo" vairuojanti Rimantė.

LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius portalui DELFI teigė, kad tai - pirmas kartas, kai nišiniam kompanijos kanalui filmuojamos atskiros vinjetės. Filmavimo aikštelės „aktorės" apie savo malonumus kalba dėl to, kad TV1 šūkis - „Vienas malonumas". Kaip pasakojo atstovas spaudai, į filmavimus buvo kviestos tos moterys, kurios televizijos kūrybinės komandos nuomone yra ne tik gražios ar ryškios, bet ir nemažai pasiekusios savo srityse.

DELFI galerijoje - TV1 reklaminio klipo filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)