Prasidėjus vasaros atostogoms atlikėjos dienotvarkėje atsirado daugiau laisvo laiko. Ar televizijos šokių projektų rengėjai nesiūlė E.Jennings išmėginti save šokėjos amplua? „Baletą šoku nuo trejų metų. Daug dėmesio šokiams skiriama ir Vilniaus kolegijoje. Todėl šokių mano gyvenime tikrai nestinga. Jei vis dėlto sulaukčiau tokio pasiūlymo? Nežinau... Šokti dar ir per vasaros atostogas nesinorėtų. Geriau jau tą laiką praleisti su vaikais“, - šypsosi atlikėja.

Erica užsimena, kad šią vasarą ji ketina grįžti į įrašų studiją, kur su grupės „Skamp“ nariais imsis naujų dainų įrašų. „Per LOFTAS FEST'12 festivalį supratome, kaip vienas kito pasiilgome“, - pasakoja atlikėja, pabaigusi mokslus ketinanti imtis dar vienos savo svajonės.

Apie dizainerės amatą E.Jennings yra prakalbusi gana seniai – prieš gerus šešerius metus. Tačiau kai planų ir darbų tiek daug, tenka jas sudėlioti į lentynėles ir laukti tinkamo meto.

„Norėčiau sukurti drabužių kolekciją vaikams su dizaineriu Robertu Kalinkinu. Bet tai – ateityje, kai baigsiu mokslus“, - užsimena atlikėja.

Simpatiją šio jaunosios kartos dizainerio darbams E.Jennings jaučia jau seniai. R.Kalinkinas kuria įvaizdį jos ir Jurgio Didžiulio muzikiniam projektui „The Ball and Chain“. Atlikėja ne kartą yra gyrusi jo profesinius dizainerio, scenografo, stilisto gabumus.

„Nors praeityje bendradarbiavau su daugeliu Lietuvos dizainerių, iki šiol niekada neturėjau stilisto. Jam tik 24-eri, tačiau, mano manymu, tai geriausias jaunasis dizaineris Baltijos šalyse“, - yra sakiusi E.Jennings.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)