„Šioje kavinėje savo laiku praleidau labai daug laiko. Surengiau vienus pirmųjų savo koncertų ir pradėjau dirbti. Todėl ši vieta man yra istoriška ir labai nostalgiška“, - prieš koncertą DELFI prisipažino A.Orlova.

Nors atlikėjos vardas ir muzika puikiai žinomi daugelyje šalių, Alina didelės žvaigždės nevaidino – užkulisiuose nesislėpė, veido skrybėle nedangstė. Kaip ir tais laikais, kai ji žengė pirmuosius muzikinius žingsnius, taip ir dabar, koncerto ji laukė sėdėdama ant šaligatvio atbrailos ir ramiai šnekučiuodamasi su bičiulėmis.

Kodėl gimtadienį A.Orlova sumanė pažymėti nemokamu koncertu? „Muzikantui gimtadienį geriausia rengti scenoje. Koncertai man būna kaip gimtadieniai. O per kalendorinius savo gimtadienius nejaučiu, kad tai būtų mano šventė. Ši diena svarbesnė galbūt tėvams“, - mano ji.

Paklausus, kodėl per gimimo dieną ji nesuplanavo ko nors neįprasto, Alina nusijuokia: „Koncertas tokioje mažoje erdvėje mums su vaikinais ir yra pakankamai keistas. Nes tokiose ankštose patalpose mes visi dar nesame groję. O žmonių susirinko daug. Žodžiu, viskas bus labai keista – labai mielai kreiva ir šleiva.“

Beveik ketvirtį amžiaus nugyvenusi jaunosios kartos atlikėja sako, kad į amžių ir laiko skaičiavimą ji žiūri per savo suvokimo prizmę.

„Tai toks žmogiškas savo gyvenimo sistematizavimas. Tačiau aš nejaučiu tos laiko tėkmės. Nebent pasikeitė tai, kad tapau išmintingesnė, - šypsosi 24-ąjį gimtadienį mininti atlikėja. - Svajonių ar planų neturiu. Tiesiog norėčiau gyventi pilnavertišką, sąmoningą gyvenimą. Ar apie šeimą pagalvoju? O ką čia prigalvosi - ji bus arba nebus. Bet mano biologinis laikrodis dar nepradėjo signalizuoti. Turiu savo gyvenime meną, kuris man yra savotiškas vaikas. Manau, kad pasakymas „laikas spaudžia“ yra paremtas socialinėmis nuostatomis. Laikas negali spausti. Gali tik mintys.“

Šiuo metu poilsiaujanti atlikėja jau planuoja trečią savo albumą. „Tikiuosi kažką kurti. Jei Dievas duos, - užsimena ji. - Tačiau didelių planų į ateitį niekada neturiu.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)