Per pirmąjį ketvirtojo „Šok su manimi“ sezono vakarėlį atskleistos kelios šokėjų poros. Pirmoji prisistačiusi - Veronika Gordijevskaja - jau patyrė Jurijaus Smorigino krikštą - buvo palyginta su buldogu. Paskui aštrialiežuvis bandė išsisukti iš netaktiškos situacijos ir pagyrė Veroniką, kad ji visa panaši į gražiausią šunį.

Antrajai kliuvo Skaivai Jasevičiūtei - pirmiausiai Jurijus pasidomėjo, kas čia vakarėlyje baltais dantimis pliskina, o paskui buvo pavadinta baltaruse.

Paskui, apsižvalgęs ir neradęs aukų, įgėlė pats sau, pavadindamas save „padėvėtu".

Po kelių akimirkų atėjo Manto Wizard eilė - šis pristatytas kaip „didžiausias Lietuvos aferistas". Mantas per vakarėlį šventė savo gimtadienį ir demonstravo magijos triukus.

Ant improvizuoto parketo pasirodžius Dianai Martinėlei, J.Smoriginas susižavėjo šokėjos moteriškais apvalumais ir išreiškė pageidavimą, kad kaunietė projekte šoktų vien rumbą.

Pamatęs Eglę Jackaitę, Jurijus ir jai turėjo skambų epitetą: „didžiausia Lietuvos nusikaltėlė". E.Jackaitė vakarėlio metu šokio judesių nedemonstravo - ji panoro dainuoti. Aktorė nusprendė išlieti širdį ir pristatė savo dainą kaip „ką tik nuteistos moters išpažintį".

Po pasirodymo E.Jackaitė pristatė Panevėžio moterų pataisos namų direktorių Edvardą Norvaišą - jis trečiasis atskleistas projekto dalyvis.

Ketvirtoji vakaro pora - serialo „Moterys meluoja geriau" aktorė Milda Štakėnaitė su Deividu Meškausku. Jei tikėtume J.Smorigino prognozėmis, ši pora pirmoji iš projekto tikrai neiškris.

Vakarėlio programai baigiantis, J.Smoriginas įvertino savo darbą ir pasididžiuodamas tvirtino: „Labai gerai vedžiau", o tada nepasikuklino ir pakvietė „pasigėrėti už jį mažesnėmis žvaigždėmis" - į sceną su savo hitais žengė dalyvė V.Gordijevskaja. Tiesa, ekscentriškoji žvaigždė padarė pažangą ir čiupęs mikrofoną spėjo atsiprašyti, jei ką suspėjo per valandos trukmės renginį įžeisti.

Kartu su projekto debiutantais terasoje sukinėjosi parketo šlovės jau ragavę praėjusių sezonų šokėjai: Deividas Meškauskas, Ineta Stasiulytė, Daiva Anužytė, Justina Žemaitytė, Mantas Wizard, Justinas Lapatinskas. Tiek buvę, tiek būsimi dalyviai nesiskirstė pasibaigus oficialiajai daliai, mat pirmajam vakarėliui pasiruošta stipriai - maistu nukloti stalai, nesibaigiantys kokteiliai ir kitokie gėrimai.

Porų prisistatymo ir apšilimo prieš projektą vakarėliai bus organizuojami visą vasarą kiekvieną savaitę, išskyrus ateinančią.

DELFI nuotraukų galerijoje - vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)