Anzelikos anketoje, šalia gana tikslių asmeninių duomenų, kaip akių, plaukų spalva, amžius, ūgis, pateiktos ir aštuonios A.Cholinos nuotraukos - kadrai iš atostogų, fotosesijų. Anketoje parašyta, kad Anzelika ieško sielos draugo ir svajoja nukeliauti į Ameriką, Kanadą, Vakarų arba Rytų Europą, Australiją, Skandinaviją, Aziją, Afriką, Rytų ir egzotiškas šalis.

Suteikiama ir papildoma informacija - čia anketos savininkė prisistato kaip fėja (angl. „I am a fay... :)") Anketos kūrėja beveik kasdien prisijungia prie savo paskyros.

DELFI pakalbinta garsi choreografė, savo vardo šokių teatro savininkė neigia, kad anketą susikūrė pati ir tvirtina pažinčių ir šansų pakeliauti internetu neieškanti.

„Aš nebūnu tokiuose saituose. Bet tokių anketų dažnai pasitaiko - ir rusiškuose puslapiuose yra buvę, ir „Facebooke" pažiūrėkite kiek. Bet kuris kažkiek žinomas žmogus su tuo susiduria", - paaiškino paprastai apie asmeninį gyvenimą nutylinti A.Cholina. Pasiteiravus, jei jau anketa netikra, gal norėtų su tuo kažkaip kovoti, A.Cholina teigė nežinanti, kaip tai daryti ir nusprendė tiesiog nekreipti į tokias smulkmenas dėmesio.

DELFI žiniomis, choreografės aplinkos žmonėms jau seniai nėra paslaptis, jog A.Cholina tokias anketas kuria ir atnaujina pati.

Galerijoje - A.Cholinos anketa pažinčių svetainėje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)