D. Skamarako administracinio teisės pažeidimo bylą išnagrinėjusi Vilniaus miesto 2 apylinkės teismo teisėja Ieva Gavelytė-Kalytienė paskelbė, kad pasitvirtino policijos administracinio teisės pažeidimo protokole nurodytos aplinkybės.

Šį teismo nutarimą „Keistuolių teatro“ aktorius dar galės apskųsti apeliacine tvarka.

Policijos pareigūnų surašytame administracinio teisės pažeidimo protokole buvo nurodyta, kad gegužės 31-osios vakarą D. Skamarakas Vilniuje, Geležinio Vilko ir Jasinskio g. sankirtoje, vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“, įvažiavo į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui bei nerodė posūkio signalo.

Maža to, pareigūnai užfiksavo, kad D. Skamarakas greitį viršijo net 53 km/val. – toje vietoje galima važiuoti ne didesniu kaip 60 km/val. greičiu, tačiau aktoriaus automobilis skriejo net 113 km/val. greičiu.

Pasak policijos pareigūnų, pavojingai ir chuliganiškai KET pažeidęs D. Skamarakas sukėlė pavojų ne tik kitiems vairuotojams, bet ir pėstiesiems.

Pažeidėją sustabdę policijos pareigūnai iš jo laikinai atėmė vairuotojo pažymėjimą.

„Keistuolių teatro“ aktorius savo kaltę dėl padarytų pažeidimų pripažino. Teisme D. Skamarakas teisinosi, kad anksčiau nebuvo baustas už KET pažeidimus, o tądien skubėjo į filmo apie Lietuvos krepšinio rinktinę premjerą.

D. Skamarakas teisinosi, kad prieš išvažiuojant į filmo premjerą netikėtai pasikeitė jo planai ir jis persėdo į didesnės galios automobilį.

„Į sankryžą įvažiavau degant geltonam šviesoforo signalui, bet ir tai draudžiama“, – konstatavo aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)