Anot „Čili Holdings“ generalinio direktoriaus Dariaus Masionio, savo lankytojus pasitikusio su prijuoste, tapimas kad ir kelioms valandoms darbuotoju, padeda geriau suprasti savo klientų poreikius.

„Konsultante būnu tikrai ne pirmą kartą“, - teigė kosmetikos parduotuvėje „Kristiana“ patarimus lankytojams dalinusi Izolda Gudelis. Ką įsigyti ir kaip pradžiuginti savo artimuosius ji mielai kiekvienais metais klientams pataria šventiniu žiemos laikotarpiu, prieš pat Kalėdas.

Prekybos centro „Panorama“ parduotuvės, kuriose prekiavo jų vadovai, buvo pažymėtos skiriamaisis ženklais, kurie skelbė „Šiandien čia dirba šios įmonės vadovas“.

Prie akcijos taip pat prisijungė „Sportland“ generalinis direktorius Vladas Korsakovas, „La crepe“ tinklą valdančios „Vičiūnų restoranų grupės“ generalinis direktorius Gediminas Balnis, „Crocs“ vykdantysis direktorius Vidmantas Veikalas, „Studio Moderna“ direktorė Rita Janušauskaitė, parduotuvės Rimi Hypermarket PC „Panorama“ direktorė Violeta Bagočiūnienė, „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas, avalynės tinklo „Armitana“ rinkodaros ir pardavimų vadovė Renata Pipiraitė ir kiti.

Ši akcija – tai pirmą kartą „Panoramoje“ vykstančio „Shopping Festival“ dalis. Jo metu prekybos centro lankytojai ne tik lepinami didžiausiomis nuolaidomis, nemokamais koncertais, pramogomis ir paslaugomis, bet ir turi galimybę prekybos centrą pamatyti kitomis akimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)