12 ryškiausių muzikos, televizijos, mados, teatro ir grožio konkursų žvaigždžių, kurios ne tik pozavo šventiniam birželio numerio viršeliui, bet ir pristatė 12 puikių idėjų kiekvienai vasaros savaitei, kad gyvenimas taptų nesibaigiančia pasaka!

„Panelės“ meninis redaktorius ir fotografas Algis Kriščiūnas viršelyje ir žurnalo viduje pristato išskirtinę fotosesiją paplūdimyje, kurioje pozavo televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, menininkė Agnė Jagelavičiūtė, aukštuomenės ponia Asta Valentaitė, dainininkės Karina Skambinė („69 Danguje“), Ieva Stasiulevičiūtė („ŠarkA“), Liepa Mondeikaitė, Ieva Ambrazaitė („Pinup Girls“), Justė Starinskaitė („Saulės Kliošas“), dizainerė Agnė Kuzmickaitė, orų mergaitė Karolina Liukaitytė, šokėja Justė Žemaitytė ir „Mis Lietuva 2012“ Rasa Vereniūtė.

"Panelė" nuotrauka

Jos atsiskleidė kokius maudymukus šį sezoną madinga vilkėti, kokiais kvepalais geriausia kvepintis, kurias knygas būtina perskaityti, kuriuose pasaulio kampeliuose būtina apsilankyti. Taip pat skaitytojai ras A. Valentaitės istoriją apie maudynes šampane, A. Jagelavičiūtės apie atostogų „ritualą“ pasislėpti, juokingą I. Stasiulevičiūtės pasakojimą apie moteriškas isterijas ir t.t.

Žurnalo "Panelė" viršelis

Prieš 18-liką metų dienos šviesą „Panelė“ išvydo kaip žurnalo „Moteris“ priedas jaunoms panelėms. Iškart sulaukęs didelio susidomėjimo jau po kelių mėnesių žurnalas tapo savarankišku ir prekybos vietose pasirodė kaip atskiras leidinys. „Panelė“ nuolat augo, plėtė savo komandą, didino tiražą ir skaitytojų ratą. Šiuo metu žurnalą skaito tiek jaunimas, tiek vyresni žmonės. Tiek moterys, tiek vyrai.

Video iš fotosesijos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)