„Lietuvos balso“ superfinalo išvakarėse Vilniuje nusprendžiau pašokinėti ant batuto, tačiau šios linksmybės baigėsi kojos trauma“, - sakė Ugnė. Mergina smarkiai susižeidė kairės kojos čiurną, ji prieš tiesioginį LNK muzikinio projekto eterį smarkiai ištino.

„Kol kas dar nesikreipiau į medikus, todėl tiksliai nežinau, kas man nutiko. Bet tikrai nesiskundžiu. Mūsų šou superfinalininkei Julijai Jegorovai yra problemų su balsu, o man su koja. Negaliu vaikščioti su aukštakulniais, nes tuomet čiurną skauda. Jei tik galėčiau į sceną žengti su sportbačiais, būtų lengviau“, - šypteli U. Skonsmanaitė.

Vis dėlto laidų vedėja į sceną šįvakar žengs su įspūdinga sidabrine suknele, parinkta projekto stilistės Rūtos Čepytės, ir dailiais aukštakulniais. Profesionaliai į darbą žiūrinti Ugnė sakė, kad pasipuošti superfinalui kitokiais drabužiais jai nebuvo net minčių.

Beje, kad palengvintų Ugnės kairės čiurnos skausmus, ant kojų sukilo visa „Lietuvos balso“ kūrybinė komanda. Projekto rengėjai siūlė laidų vedėjai įvairių vaistų. Specialūs medikamentai Ugnei bus atvežti prieš pat eterį, todėl tikimasi, kad superfinalo metu U. Skonsmanaitei neteks kęsti kojos skausmų.

Šįvakar paskutinėje pirmojo sezono „Lietuvos balso“ laidoje susirungs keturios superfinalininkės – Giedrė Smolskaitė, Ieva Zasimauskaitė, Berta Timinskaitė ir Julija Jegorova. Projekte dainuos garsūs Lietuvos scenos atstovai – Arina Borunova, Giedrė Kilčiauskienė iš „Empti“, Raigardas Tautkus ir „Eurovizijos“ dalyvis Donatas Montvydas.

Sekmadienio vakare paaiškės, kuri „Lietuvos balso“ superfinalininkė laimės sutartį su „Universal Music“ ir kelionę į Niujorką. Grandiozinio koncerto pradžia 19:30.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)